reklama

Październik 2014

reklama
vlcsnap-2014-08-08-13h01m02s66.jpg

moje malenstwo

Załączniki

• vlcsnap-2014-08-08-13h01m02s66.jpg
    vlcsnap-2014-08-08-13h01m02s66.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 67
witam :)

nadrobiłam, jeden dzień a czytania ponad 12 stron :-)

co do leżaczka tak jak mówi pscólka myślę że te do 9 kg spokojnie starcza, nie sądze żeby większe dzecko chciało siedzeić w leżaczku, 18 kg to dzieci około 4 letnie, mój ma 4 lata i 3 mies i waży niecałe 17 kg a z leżaczka na pewno by teraz nie korzystał :-)

rjonka, czarna zdrówka, odpoczywajcie kobitki !!!!

chorowitym życzę zdrówka !!!!

Ja mam wrażenie że też mam krótką szyjkę, od kilku dni przy dłuższym chodzeniu biorą mnie skurcze, brzuch boli jak na okres itd. ale tu długości szyjki nie sprawdzają :no: co najwyżej jak sie ponarzeka to podłącza pod ktg żeby sprawdzić skurcze. za niecałe 2 tyg mam wizytę i musze położnej o tym wszystkim powiedzieć tym bardziej że podobnie miałam z pierwszym synkiem, a urodziła m prawie 3 tyg wcześniej

mam jakoś przeczucie że teraz też szybciej urodzę, raz że te samopoczucie, czuję jak młody ciśnie mnie bardzo nisko, rozpycha się masakrycznie, mam wrażenie że w ogóle nie śpi, żebra ledwo czuję i leży od kilku dni non stop po prawej stronie, skóra mnie boli jakby mnie ktoś poobijał :eek: pomarudziłam i ja ;-)

Co do kosmetyków ja mam z chyba jakiejś ang firmy mum&me, może kupie sudocream, a i mam z Polski linomag (w zielonym opakowaniu z apteki), bardzo sprawdził się przy pierwszym synku
butelki kupiłam z tommee tippee, smoczków jeszcze nie mam, ale pewnie to loteria bo nie wiem jakie mu przypasuja, pierwszy syn używał i na szcęscie z odstawieniem nie było większego problemu a pomagał nam często

W związku z tym że średnio się czuję i jakoś boję że urodzę wcześniej dzisiaj wzięłam się za pranie ciuszków, joooj ile tego jest :-) zanim wyschnie wsio i poprasuje i tak pewnie minie tydzień ;-)

Na dworze pochmurno, niby ciśnienia mam ok, ale chodze śpiąca jak nie wiem, może też dlatego że codziennie przebudzam się od 3 nad ranem :crazy: A na dzisiaj jeszcze dałam sobie zadanie, zrobić pierogi ruskie:-)

babina śliczny synuś
, mam podobne zdjęcie :)

Babina, ale śliczny szkrab, słodkości :)

A ja jestem załamana, od kilku dni swędział mnie brzuch, smarowałam smarowałam i dzisiaj patrze a tak na dole brzucha pełno nowych rozstępów :( Modelką nie jestem, po wybiegach nie chodzę, brucha pięknego nigdy nie miałam ale czemu nowe!!!!!!! Starczyły mi te które mam po Matim, były już takie białe prawie niewidoczne, a tu nowe :( To sobie pomarudziłam :)

Co do kosmetyków to ja mam jak przy Matim, Nivea i Ziajkę. Z nivea mam NIVEA BABY aksamitne mleczko nawilżające 500ml (4478054026) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i NIVEA BABY Pielęgnujący płyn do kąpieli 500ml (4480221069) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wczoraj właśnie w super pharm kupiłam te: płyn do kąpieli dla dzieci i niemowląt natłuszczający ziajka - Ziaja i ten kremowy olejek myjący dla dzieci na ciemieniuchę hypoalergiczny ziajka - Ziaja. Oprócz tego mam sudokrem, bephanten w razie czego

Do pielęgnacji brodawe kupiłam to ZIAJA LANO-MAŚĆ DO PIELĘGNACJI BRODAWEK ZIAJKA (4486704920) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Każdy ma jakieś swoje zdanie co do kosmetyków, zawsze lepiej mniej niż za dużo

Zmykam na plac zabaw z małym

agniecha: witam w klubie nowych rozstępów. U mnie problem jest z udami. Po Michalince miałam po kilka z każdej strony a teraz miliony nowych rozstępów :-( Dobrze, że nie planujemy więcej dzieci, strach pomyśleć co by było po trzeciej ciąży.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry