reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

Sunovia wybacz za moj blad. Widocznie moja poprzednia lekarka jest do kitu albo jej sie spieszylo i dlatego mi tak odpowiedziala zebym popatrzyla na normy. To bylo na samym poczatku ciazy teraz nie wiem jakie mialam wyniki. Na samym poczatku ciazy robilam tez hemoglobine mialam 14, 2 zobaczymy w poniedzialek co z moimi wynikami....
Z corka mialam termin wg om 14 sierpien z usg 16 sierpien a urodzilam 18 sierpnia :) z tym ze mialam juz zielone wody plodowe i teraz sie zastanawiam ze wzgledu na to ze mialam taki straszny porod czy nie prosic o cc ... sama nie wiem jest jeszcze czas ale juz sie nad tym zastanawialam chociaz z drugiej strony wole naturalnie.
Sunovia a Ty z jakich powodow jesli moge zapytac bedziesz miala cc

reklama
Witam Październikowe Mamy! Ja te piękne chwile oczekiwania na narodziny dziecka mam już za sobą.:-) Z tego względu wiem, że w ciąży warto pomyśleć o emocjonalnym przygotowaniu do roli mamy, bo pojawienie się maluszka przewraca życie każdej kobiety do góry nogami i to na kilka ładnych tygodni. Jest to też okres mega obciążenia fizycznego i psychicznego, o czym rzadko się mówi... Jeśli jesteście zainteresowane jak można się przygotować emocjonalnie do macierzyństwa to zapraszam na bloga, do którego link znajdziecie w stopce. Są tam wskazówki na każdy trymestr ciąży. Jeżeli spodoba się Wam jakiś artykuł to zapraszam do polubienia funpage’a bloga, żebym miała jakąś informację zwrotną.:-)

Na col : troszkę mnie pocieszylas tym że u Ciebie w 6t pecherzyk miał 7mm ...

Asiulka : to ja z córka miałam termin z OM 16 sierpnia z USG na 10 sierpnia a ostatecznie urodziłam 23 sierpnia :-) i miałam wywolywany poród bo młodej nie spieszylo się żeby wyjść wcześniej ,urodziłam SN i wszystko było dobrze :)

Ile wy produkujecie, odzwyczaiłam się już od takiego tempa na forum :-)

Mój synek przez miesiąc był dziewczynką :-) teraz więc postanowiliśmy że chcemy mieć niespodziankę (jeśli oczywiście wytrzymamy :-) ) Jednak coś mi podpowiada że drugi chłopak rośnie, ale z tą moją intuicją to różnie bywa :-)

U mnie też była cc, pewnie teraz będzie podobnie. Nawet bym wolała skoro i tak już mam bliznę po cięciu.

Moja pierwsza wizyta 3 marca, jakoś jeszcze się nie denerwuje oby tak dalej :-)

Hej laski, ja po wczorajszej wizycie nadal jestem w skowronkach więc mam nadzieję, że będzie to miły i udany dzień :-)

Słuchajcie jak u Was z cerą? Mnie kilka dni po owulacji tak wysypało że wyglądałam jak nastolatka i nie mogłam nawet przechodzić koło lustra ale teraz już od kilku tygodni mam cerę jak pupcia niemowlęcia :-) Gładka i zero wyprysków. A jak tam u Was w tej kwestii?

odebrałam wyniki bety
26 648
po 2 dniach 32 509

Przyrosty o jakich pisałyście nie mają się do tego wyniku ni jak.
Ale porównywałam przyrost z wynikami jakie miałam przy córeczce to jest prawie identyczny , chociaż sama wielkość niższa.
Mam nadzieję, że jaednak będzie dobrze ...
W momencie wykonywania badań końcówka 8 tyg. wg OM, ale myślę że wszystko jednak się opóźniło...

gosiak_85 bede sie starala jednak za chwile zaczyna mi sie szkola...do ktorej teraz chyba nie mam wyjscia jak podejsc bez stresu i na calkowitym luziku:tak:

Witam wszystkie październikowe Mamusie :D
Ja dowiedziałam się o Fasolce w poniedziałek,Okazalo sie ze to juz 6 tydzień :) szok :shocked2:
Termin mam na 10.10 :)
Pozdrawiam
Karolina 23 lata ;-)

reklama
Czuje sie fatalnie.. mdli mnie zjadlam przysnelam a teraz znowu mi zle leze w lozku i czuje ze zaraz polece do lazienki :( z corka wymiotowalam od 7 do 14 tygodnia dzien w dzien :( widze ze tu znowu sie zaczyna :((

Tez mamten termin :)

Ostatnia edycja:
Do góry