reklama
ruda na większości leków jest tak napisane - albo jeśli korzyści przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu. Ja to samo czułam biorąc antybiotyk dożylnie w szpitalu:/ No ale jak trzeba to trzeba. A te 18+ jak spowodowane wodą jak tak puchniesz to szybko zejdą zaraz po porodzie

kacha88
Fanka BB :)
Rada cioci Joanki: nawet jak poczujecie sie zupełnie dobrze, nie usilujcie równocześnie piec biszkoptu z jabłkami i smazyc nalesnikow. To sie na prawdę bardzo, bardzo źle kończy.
Teraz to piszesz? He robilam sernik i nalesniki hehe ale nna szczescie obylo sie bez poszkodowanych
pscółka i spółka
katinka - mojemu bije zawsze szybciej, ale generalnie 140 to nie jest jakaś anomalia
madzia - może hemoroidy się odzywają
judy - zazdroszczę tego chłodku
atu - niezła bryka, mogłabym taką dostać w prezencie
martina - jasne, że pamiętamy, dobrze, że już możesz odpocząć
karina - ja bym tak zrobiła tj. poszła na L4, w pracodawca raczej nigdy nie odwzajemni Twojego zaangażowania
ruda - no mój w 27 tyg ważył coś ponad 950 g, a i tak termin przesunął mi się na tydzień wcześniej
. Pracowałam jakiś czas w farmacji i producenci umieszczają taką informację bo nie robili badań, które są bardzo długotrwałe, drogie, no i na ciężarnych to raczej się ich nie robi. Lekarze natomiast mogą bazować na wcześniejszych doświadczeniach z tym lekiem. No ale gdybym zobaczyła tą informację co napisałaś to też bym się zastanowiła czy warto... Spróbuj więcej pić i jeść naturalne diuretyki
Powiedz obrzękom nie - Pytanie usera/ odp dietetyka - Artykuły Vitalia
ps: też mam kosz na pieluszki, tylko taki
Mamy GadżetyKosz na zużyte pieluchy Sangenic Hygiene+ czyli co z tą kupą? » Mamy Gadżety
nawet nie trzeba po każdej zawijać tej folii i tak nie śmierdzi

madzia - może hemoroidy się odzywają

judy - zazdroszczę tego chłodku

atu - niezła bryka, mogłabym taką dostać w prezencie

martina - jasne, że pamiętamy, dobrze, że już możesz odpocząć

karina - ja bym tak zrobiła tj. poszła na L4, w pracodawca raczej nigdy nie odwzajemni Twojego zaangażowania

ruda - no mój w 27 tyg ważył coś ponad 950 g, a i tak termin przesunął mi się na tydzień wcześniej
. Pracowałam jakiś czas w farmacji i producenci umieszczają taką informację bo nie robili badań, które są bardzo długotrwałe, drogie, no i na ciężarnych to raczej się ich nie robi. Lekarze natomiast mogą bazować na wcześniejszych doświadczeniach z tym lekiem. No ale gdybym zobaczyła tą informację co napisałaś to też bym się zastanowiła czy warto... Spróbuj więcej pić i jeść naturalne diuretykiPowiedz obrzękom nie - Pytanie usera/ odp dietetyka - Artykuły Vitalia
ps: też mam kosz na pieluszki, tylko taki
Mamy GadżetyKosz na zużyte pieluchy Sangenic Hygiene+ czyli co z tą kupą? » Mamy Gadżety
nawet nie trzeba po każdej zawijać tej folii i tak nie śmierdzi

Ostatnia edycja:
reklama
ruda1991
Troche mnie pocieszyłyście ale nadal nie jestem pewna czy brać ten lek
Zaryczana dzisiaj jestem a co jak mi te 18 kg nie zejdzie? A gdzie do końca??? aj
To faktycznie moje dziecko jest duże
I Syn nasz nie chciał pokazać dzisiaj że jest synem
To faktycznie moje dziecko jest duże

Podziel się: