reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

To prawda,leków nie testuja na kobietah w ciazy dlatego na prawie wszystkich pisze ze nie mozna.ale dr wi co robi;-)

Jade dzis za tornistrem dla młodej.w rosmanie maja byc z wyposazeniem;-)

reklama
Nie wiem czy brac te tabletki:( na ulotce jest napisane: lek ten przenika przez barierę łożyskową i jego stosowanie po 3 miesiącu ciązy może spowodować uszkodzenia u płodu i noworodka....
I te 18 kg masakra jakaś a gdzie do końca??

ruda na większości leków jest tak napisane - albo jeśli korzyści przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu. Ja to samo czułam biorąc antybiotyk dożylnie w szpitalu:/ No ale jak trzeba to trzeba. A te 18+ jak spowodowane wodą jak tak puchniesz to szybko zejdą zaraz po porodzie:tak:

Rada cioci Joanki: nawet jak poczujecie sie zupełnie dobrze, nie usilujcie równocześnie piec biszkoptu z jabłkami i smazyc nalesnikow. To sie na prawdę bardzo, bardzo źle kończy.

Tylko ja wyszłam z tej operacji cało, choć głodna i mega zmęczona. Do poszkodowanych dopisz jeszcze patelnie i wtyczke od robota utopiona w cieście nalesnilowym oraz kuchnie uswinioną od góry do dołu. I męża który posprzatal :-).

Ja też bym mogła brać tabletki na opuchnięte nogi ale stwierdziliśmy z lekarzem,że nie będę się truć.Poprostu taki organizm trzeba przetrwać.A już dużo nie zostalo ;)

katinka - mojemu bije zawsze szybciej, ale generalnie 140 to nie jest jakaś anomalia:tak:

madzia - może hemoroidy się odzywają:cool:

judy - zazdroszczę tego chłodku:eek:

atu - niezła bryka, mogłabym taką dostać w prezencie:-D

martina - jasne, że pamiętamy, dobrze, że już możesz odpocząć:tak:

karina - ja bym tak zrobiła tj. poszła na L4, w pracodawca raczej nigdy nie odwzajemni Twojego zaangażowania:no:

ruda - no mój w 27 tyg ważył coś ponad 950 g, a i tak termin przesunął mi się na tydzień wcześniej:tak:. Pracowałam jakiś czas w farmacji i producenci umieszczają taką informację bo nie robili badań, które są bardzo długotrwałe, drogie, no i na ciężarnych to raczej się ich nie robi. Lekarze natomiast mogą bazować na wcześniejszych doświadczeniach z tym lekiem. No ale gdybym zobaczyła tą informację co napisałaś to też bym się zastanowiła czy warto... Spróbuj więcej pić i jeść naturalne diuretyki

Powiedz obrzękom nie - Pytanie usera/ odp dietetyka - Artykuły Vitalia

ps: też mam kosz na pieluszki, tylko taki
Mamy GadżetyKosz na zużyte pieluchy Sangenic Hygiene+ czyli co z tą kupą? » Mamy Gadżety
nawet nie trzeba po każdej zawijać tej folii i tak nie śmierdzi:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Troche mnie pocieszyłyście ale nadal nie jestem pewna czy brać ten lek:( Zaryczana dzisiaj jestem a co jak mi te 18 kg nie zejdzie? A gdzie do końca??? aj
To faktycznie moje dziecko jest duże:) I Syn nasz nie chciał pokazać dzisiaj że jest synem:crazy:

Do góry