reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

reklama
Ech co za wiadomość z samego rana.. ;(
Życie jest tak niesprawiedliwe..

U mnie dzisiaj upał okropny,duszno,parno.
Znalazłam fajny album dla maleństwa:M uważam,ż to świetna pamiątka :)

Kurcze, wchodzę a tu taka straszna wiadomość :no: Okropne to.

Dziewczyny ja właśnie wróciłam po wizycie. Niestety nie jest kolorowo. Szyjka ma już tylko 1,98 cm (a na poprzedniej wizycie było 2,8 cm) i jest rozwarcie na 1 palec :-( Dostałam skierowanie do szpitala na jakiś tydzień, choć to się okaże w trakcie ile tam będę i jutro rano mam się zgłosić. Dostanę standardowo celeston i trochę mnie poobserwują. Dobrze że z maluszkiem wszystko ok, waży jakieś 1770 g i mieliśmy okazję dziś przyjrzeć się z bliska jego buźce bo gin akurat złapał takie ujęcie a on wpatrywał się prosto w głowicę, mrugał oczami i robił miny :happy:

Do końca dnia muszę się spakować i nastawić psychicznie na "wczasy pod gruszą". Echhh dobrze że przynajmniej na oddziale jest klima.

Cholerka byle do końca sierpnia wytrzymać, potem już niech się dzieje co chce.

Biorę lapka ze sobą więc będę pisać i Was czytać na bieżąco.

Czarna trzymaj sie x ja wiem co to za stres :( bedzie dobrze musi byc !!! :) a przypomnij mi ktory jestes tydzien?
Dobrze ze lekarze dadza sterydy wtedy juz nie ma az takiego stresu o dzidzie.

Czarna - o kurczę :( 1 palec to 2 cm z tego, co piszą. A Ty masz jakieś skurcze? Jutro jedziesz czy w poniedziałek? Trzymam za Was kciuki!

Ja już sama zaczęłam się cykać. Kontrolę mam za 9 dni. Lekarz kazał w razie bólu jechać do szpitala i już trochę fiksuję, bo wsłucuję się we wszystko aż nadto. Wczoraj miałam rewolucje jelitowe, a dziś jeszcze echo - kręcenie w brzuchu, a wiadomo, że wiąże się to z nieprzyjemnym uczuciem w brzuchu i już nieraz miałam głupie myśli. Niech już będzie ten wrzesień....

Cyntia mi tez w razie bolu kazali dzwonic. :/ ale co jesli mam twardy brzuch I mnie nie boli? To przeciez tez moga byc skurcze no nie ??? Juz sama nie wiem staram sobie nic do glowy nie wbijac ale jak ?? Zauwazylam tez ze mam wiecej uplawow, ale tylko jak pare min postoje... chcialabym wykaczyc myslenie od tak ale sie nie da :/

Magdalenka - mi brzuch twardnieje i stawia się od maja. Każde ukłucie teraz przyciąga moją uwagę, eh. Też tak masz? Leżysz z uniesionymi nogami? Ja nie, bo wtedy częściej mi brzuch twardnieje. Raczej na boku.

Ania - odezwij się co u Ciebie?

reklama
syla - z tego co mówiły mi położne na SR to pępowina u większości dzieci jest wokół czegoś owinięta i one są na to przygotowane:-D

rjoanka - to mnie powaliłaś tą informacją:-(, jeszcze przedwczoraj czytałam i było ok tj. poprawiało jej się po infekcji, a tu taki cios:-(

czarna - trzymam kciukasy && Dobrze, że dzidzia już trochę tłuszczyku ma. Trzymaj się tam w dwupaku jak najdłużej:tak:

Do góry