reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2014

Witam dziewczynki!!! Byłam dziś na wizycie u lekarza i mega zaskoczenie, bo moje przeczucia co do płci się nie potwierdziły i jednak będziemy mieli córeczkę :)... Mała waży 3151 g i wg usg termin mam na 1.10 (wg okresu 19.10 a wg pierwszego usg 21.10) . Lekarz stwierdził, że mam cukrzyce i jutro idę na oddział. Sprawdzą przy okazji co przeciwciałami rh... Jednak jak się pójdzie prywatnie do lekarza to robią wszystko jak trzeba...

Ostatnia edycja:
reklama
Czarna, Reni- super odpicowane te mini sypialnie:)

Mroczko- jak tam nogi? Ja dzisiaj obudziłam sie z baniakami...

Mona- trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze...

Mizah- kiecka pierwsza klasa:) ja mam juz wyczyszczone konto wiec nie mam jak kupować (moze to i dobrze) :) :)

Enya - wierze ze bedzie dobrze i jeszcze troche pochodzisz, staraj sie myślec pozytywnie...

tak... badania miałam robione dopiero 1.09. byłam u lekarza ktory prowadzil mnie od poczatku stwierdzil ze wszystko jest ok. dziś poszłam prywatnie do innego bo cos nie tak z przeciwciałami rh miałam i przy okazji pokazałam mu wyniki glukozy to stwierdził, że mam cukrzyce. Jak ja żałuję, że wczesniej do niego nie poszłam, bo tamten lekarz sobie wszystko olał....

Dziewczyny za chwile chyba padne!!!!

Nie wiem ale chyba maly tak sie kreci ze z z bol zaraz wyc zaczne naciska na samy dole plecow i lewa stron, kurde to jest normalne? A moze ti skurcze jakies? Oo i znowu cisza:-/ poczekam jak jeszcze raz mi sie tak stanie to pojde kapiel sibie zrobic.

Garmelka do południa było spoko teraz znowu mam banie :-((( takie jak na ost zdjęciu .. A wypiłam dzis hektolitry wody i 2 kubki herbaty z liści malin juz bym mogła rodzic jakoś od kilku dni jestem juz nastawiona psychicznie :-)) jutro mam pobranie krwi na tarczyca na 11 i na 14 polozna ... Juz niestety niepojade autem niezmieszcze sie ( brzuchem jeżdzę po kierownicy)musze zamówić taxi .....

Ewelina spokojnie, jak niunia nie jest za duza to nie mialas czesto wysokiego cukru i dzidzi nic sie zlego nie stalo. Teraz bedziesz musiala uwazac na dietke i bedzie ok. A co przeciwcial to kompletnie sie niezmam no u mnie wyjatkowo bylo ok.

czarna - to coś jak ja:-D. Pojechałam do Auchan żeby łańcuszek do smoczka kupić. Wydałam 150 zł, a o łańcuszku zapomniałam:-D

ewelina - gratuluję córci:tak:. To późno się dowiedziałaś. Trzymam kciuki oby pomimo cukrzycy wszystko z córcią było ok.&&

reklama
Bylam dziś na wizycie u położnej. Z małym wszystko ok, ktg dobre. Szyjka zamknięta, mały jeszcze dość wysoko. Myślałam ze może za niedługo będzie z nami ale nic na to nie wskazuje.
Położna powiedziała ze niech sobie jeszcze tam siedzi. Do 25 mam się oszczędzać, a potem spacerować, męża męczyć ile się da, sprzątać, pic rumianek, liście malin.
Zmierzyła mi brzuch metrem od góry do dołu, wyszło ze mały może mieć 3700, smok heh. Ale powiedziała ze nie koniecznie musi mieć taka wagę, zależy od wód płodowych, ułożenia.
Ważne ze wszystko jest ok

Do góry