reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2014

Madzia: śliczny chłopiec :tak:

Pscółka: oby to jednak nie była jelitówka. Dawaj znać jak się sytuacje u Ciebie rozwinie.

Ja dziś po wizycie u gina. Kolejnej wizyty już nie będzie. Jak do przyszłego piątki nie urodzę to mam do niego zadzwonić. No i brzuch mnie boli.Może faktycznie coś się kroi.

reklama
Madzia ladniutki Twoj Natan :) a powiedz uzywasz juz lezaczka tiny love? bo my uzywamy praktycznie od poczatku oczywiscie jako kolyski poki co i musze przyznac ze sprawdza sie super. W ciagu dnia maly spi w nim praktycznie caly czas a od wieczora juz go klade do lozeczka. Licze na to ze z czasem zacznie kojarzyc wlasnie lozeczko z noca i wieczorem ;)

hej kobietki!
donosze,ze dzis o 13:40 przyszla na swiat nasza Gwiazdeczka Ingusia,cale 3300g zywej wagi i 54 cm szczescia;) porod byl w miare szybki i sprawnie nam poszlo,polozne super.
ktora nastepna? panna jak tam?

dobrej nocki,bo ja lete spac poki mala spi;)

Madzia NATANEK jest cudny, już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę naszego Krystianka.

Psciółka i spółka skurcze jakie ja mam to tak co 15 minut cały brzuch twardnieje aż boli i stawia się do przodu, nawet na leżąco. Jak leżę na plecach to widzę jak się podnosi i robi taki okrągły. Myślę ze sam żołądek to tylko z lewej strony by cię bolało.

Ostatnia edycja:
Katinka - może w nocy się rozkręci, co?

Adi śpi :) Ale zaraz pewno się wybudzi. Uwielbiam go :)

Coś chce mi się płakać. Tak mi jakoś smutno. Nie wiem co z tym szwem, eh.
Z piersi mam fontannę pod ciśnieniem, więc dobrze by było jakby synek niedługo pojadl ;)

A, kupiłam wczoraj maszynę do szycia w Lidlu :D

Jujka gratulacje :)

Katinka moze zbliża sie juz porod :) zobaczysz nie bawem czy cos sie z tego rozkręci &&&&

A ja chciałam zrobic dzis przyjemność mojemu P i postanowiłam upiec mu bułeczki :) on strasznie nie lubi tutejszego pieczywa, ja z reszta tez. I w przepisie było zeby dodać drożdże. Oczywiście ze nie doczytalam jak je dodać tylko wrzuciłam je do maki... Oj jak sie zdziwiłam ze ciasto nie rosnie :) no nic jutro podejde do tematu drugi raz. Trzeba przyznać ze Magda gessler nie zostanę ;)

Jejku ile juz jest dzieciaczków po drugiej stronie brzucha :) patrzę na ta listę i nie dowierzam ze nie minęła nawet połowa miesiaca a juz z jujka bedzie 19 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Cyntia nie martw się tym szwem, może nie jest aż tak źle.

Cieszę się z twojej maszyny, może kiedyś dasz radę dla mojego maluszka coś uszyć!!!

Dziewczyny ja nie sądzę żeby to się samo rozkręciło, ja mam te skurcze już ponad dwa tygodnie, dzień w dzień i myślę że bez wywołania nie dam rady. Poproszę jutro aby wziął mnie na wywołanie bo boję się że nie dam rady bo mały miał już ponad 3900 a jak jeszcze podrośnie. Ja mam bardzo wąskie biodra.

A to moje dzisiejsze dzieło dla mojej chrześnicy z okazji 10 urodzin (miała urodziny 8 października, dlatego to był mój wymarzony dzień na poród), dodatek do prezentu - notesik

https://www.facebook.com/katinkakas...5898920282418/302073806664929/?type=1&theater

Ostatnia edycja:
Do góry