reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pazdziernik 2016

Wiktoria widzisz bo mieszkasz tak daleko,Ty to jestes:p

A ja sobie kupilam zaslonki i o! Tylko,ze potrzebuje 4 szt a kolo mnie w pepco mieli 3 i ja chora glowa tak sobie je ubzduralam ze musze jechac do miasta znalezc 4 sztukę:D

reklama
Wiktorka, myślę że możesz powiedzieć wprost, że chcesz odpocząć. W końcu to twoja rodzina, zrozumieją.
Mnie w szpitalu odwiedza tylko mąż i mama, jutro mają przyjechać teściowie, ale ja nie mam nic przeciwko, czuję się z nimi swobodnie, jeśli będę chciała się położyć to to zrobię, jeśli będę chciała cały dzień siedzieć w sypialni to też ok. Natomiast też nie chciałabym teraz innych odwiedzin, parzenia herbatek i zbiegowiska nad małą.

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja powiedziałam już jakiś czas temu, że chce tydzień po porodzie być sama z mężem. Moim rodzice owszem tak bo to inna kwestia a całą reszta to ja sama zdecyduje kiedy i kto przyjedzie :-) Zwłaszcza będę mocno myśleć nad odwiedzinami szwagra bo ma 3 dzieci a teraz się zacznie sezon chorobowy...i tu będę mocno myślała jak ich zaprosić żeby dać do zrozumienia, że z chorymi dziećmi nie mają przyjeżdżać-bo szwagierka taka wiecie lajtowa na wszystko...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mialam takie kakaowe zaslony grube a dla porownania moje nowe:

Od razu bardziej świeżo pokoj wyglada:p

Załączniki

• DSC_0020.JPG
    DSC_0020.JPG
    784,7 KB · Wyświetleń: 153
Do góry