reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Ja to ogólnie mam taki uraz do wszystkiego co łączy się ze szpitalem i ewentualnymi problemami, że masakra :-\
Jako 6ms dziecko trafiłam w ostatniej chwili na sale operacyjną a później przez wiele dni byłam w szpitalu bez Mamy ( takie to były czasy) , że wręcz panicznie boję się wszystkiego co może mnie tam z jakiś komplikacji zaprowadzić :-\ ostatnio tak analizowałam ten problem i tak myślę, że właśnie takie brutalne oderwanie od Mamy i brak z nią kontaktu powoduje, że na myśl o szpitalu dostaje paniki a jak już tam jestem to ryczę w nocy jak dziecko :-\ ech dlatego ani mi się tam spieszy ani nie chce z niczym kombinować..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny

Ja po cesarce, z dziewcznkami OK, sa malutkie maja po 46 cm i 2700 i 2500,wszystko z nimi w porzadku.
Ze man gorzej bo podczas cesarki stracilam duzo krwi,hemoglobina mi spadla ponizej bezpiecznego poziomu,przetaczaja mi ciagle krew,bo z tego wczoraj rano dostalam drgawek,spadalo cisnienie i puls.Krew nie chce jednak zaskoczyc,do tego doszedl krwiak w macicy i potworne gazy.

Wiktorka ja miałam bóle krzyżowe i brzuszne myślałam,że zwariuje. Ale trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie. Oby poszło szybko i bezboleśnie

reklama
Do góry