reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Mojemu żuczkowi oko ropieje, moge to przemywać rumiankiem?

Jutro mamy wizyte u lekarza, mam
Nadzieje ze mały przytył, bo inaczej bede musiała go dokarmiać

to trzymam kciuki aby nie był to zapchany kanalik bo u szwagierki jest ropka w oku i musza czekac z córą do pól roku aby coś z tym zrobić wiec tylko przemywanie wchodzi w grę

ja co jakiś czas podaje małemu herbatę koperkowa gdy ma twardy brzuszek na przemian z kropelkami espumisanu .wypija może 10 ml

Ostatnia edycja:
Skończyliśmy karmienie,pogoda za oknem mnie załamała przedwczoraj była wiosna wczoraj jesień a dziś zima .ulica jest cała w śniegu ☃️

My właśnie jemy ;-) pogoda tez zimowa a rano musze jechać do lekarza z małym i to wózkiem... Mam nadzieje, ze nie będzie śniegu z deszczem...

My ostatnio mieliśmy tak mocno zaropiałe oczko ze dostaliśmy krople :-( na szczęście szybko pomogły bo wyglądało strasznie. Wcześniej były tak w miarę te oczka i wystarczyło właśnie albo solą fizjologiczną albo moim mlekiem ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj rumiankiem to nie. Jak małej ropialo to znajoma polecała świetlik ale u nas sól fizjologiczna dała radę.
Może i bliskosci :) ja to szukam problemow bo sie ciagle martwię. Teraz jak z brzuszkiem sytuacje opanowalismy to mam nowe zmartwienie mianowicie szorstka skóra na policzkach, zamowilam jej też emolianty do ciała i twarzy
Miałam wczoraj pisać o tym że u nas też od piątku takie spore suche plamy na policzkach... Może skoro to teraz takie powszechne to po prostu od zimna... Na długie spacery wchodzicie? My tak 2-3h. też smaruje linomagiem zielonym i trochę pomogło.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry