reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pazdziernik 2016

Sliwka to beznadziejny lekarz. Mam nadzieję że malenstwo bedzie dobrze znosilo rehabilitacje. Niestety nie pomoge bo moje malenstwo nie jest rehabilitowane ale sama niedługo ide do neurologa i juz sie boję.

Moja mała nosi pampersy premium 3 i ma odparzenia na nóżkach w moejscu gdzie konczy się pielucha. Nie wiem czy to od tych pieluch tak nagle czy to od tego że ma takie grube wałki na nóżkach

reklama
A dziewczyny które używają dady używacie tych premium czy extra soft? Jest jakaś różnica? Powiem Wam szczerze że one nie wychodzą jakoś super taniej niż oryginalne pampersy a myślałam że to taka przepaść [emoji14]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używam obu na zmianę :-) chyba trochę lepsze są te premium, na pewno lepiej się zakłada na grube uda B-) ale czy tak naprawdę się różnią... Sama nie wiem :-) ale wydają się ciut większe..
Właśnie niby mamy 3 (waga 6,6) i mam wrażenie, że w życiu nie nadadzą się do 9kg!? Chyba, że ni nie wiem Mały się wyciągnie i będzie szczuplejszy?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo on chce tylko w nocy przez sen, w dzien nie ma szans jak widzi cyca to sie drze, nawet nad ranem sie jest rozbudzony to juz nie chce cyca wiec odciagalam 5 razy dziennie ale mały jest coraz większy i coraz trudniej mi ściągać mleko, mialam juz kilka razy przez to zastoje w piersiach i ogólnie mam dosc tego wiec próbuje przestać w dzien i karmić go tylko w nocy ale mi niewychodzili bo mleka mam duzo jak na złość :(

Ja używam obu na zmianę :-) chyba trochę lepsze są te premium, na pewno lepiej się zakłada na grube uda B-) ale czy tak naprawdę się różnią... Sama nie wiem :-) ale wydają się ciut większe..
Właśnie niby mamy 3 (waga 6,6) i mam wrażenie, że w życiu nie nadadzą się do 9kg!? Chyba, że ni nie wiem Mały się wyciągnie i będzie szczuplejszy?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sobie nie wyobrażam, żeby moja klucha jak bedzie miala 9 kg to sie zamieściła w 3 :biggrin2: Chyba kupię dady i zobaczę co będzie z tymi odparzeniami.

Spróbuj dzidzia bo ja też myślałam że moja uczulily dady a to pampersy 3... Zużyłam huggies i trochę pupka się podleczyla i założyłam dady i jest ok. Chociaż dzisiaj tak się obsrala przy jedzeniu że wyleciało i bokiem i góra, ale w pampersach też sie to zdarzało [emoji14]
No ja nie wiem też jak ta waga jest określana, moja ma 6,5 i jest tak akurak ;) koleżanki córka ma 5,5 msc i waży 8 i już od miesiąca są na 4 ;)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja używam Dada Premium w zasadzie od początku i nic się nie dzieje. Też nie widzę różnicy między nimi a tymi extra soft, chyba są tylko grubsze i bardziej chłonne.

Śliwka, ja rehabilituję moją małą w związku z asymetrią. Zajęcia trwają u nas 40 min i mają formę zabawy malucha z rehabilitantką. Nie jest to nic strasznego ani dokuczliwego dla dziecka. Poza zajęciami trzeba też dużo i regularnie ćwiczyć w domu. U nas asymetrię stwierdzono jakieś półtora miesiąca temu i widzę ogromny postęp, choć jeszcze nie zniknęła do końca. Daj znać jeśli masz jakieś konkretne pytania.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry