reklama

Październikowe Mamy 2010

do wtorku nie daleko:)za to ja w poniedziałek mam jeszcze większa wyprawę heh jadę pociągiem do Wrocka na ostatnie nielegalne badanie usg, trochę sie boję bo sama się wybieram,ale w sumie z domu na dworzec bliziutko z dworca we wrocku też bliziutko, mam nadzieje,ze nic sie nie wydarzy bo we wrocku to raczej bym nie chciała rodzic z daleka od domu hehhe chociaz sama urodziłam sie we wrocku na dawida:)P

reklama
Dziewczynki a pamiętacie dzisiaj o swoich panach? Dzień chłopaka przecież. Ja wyskoczyłam kupić dużą czekoladkę milki dla mojego z jakimiś piłkami do nogi, to chyba jakieś chrupki w czekoladzie czy coś. Przy okazji kupiłam jajka do ciasta bo mam w proszku takie czekoladowe i też zamierzam upiec z tej okazji. Czekam aż rozpuszczona margaryna ostygnie.

Dziewczynki a pamiętacie dzisiaj o swoich panach? Dzień chłopaka przecież. Ja wyskoczyłam kupić dużą czekoladkę milki dla mojego z jakimiś piłkami do nogi, to chyba jakieś chrupki w czekoladzie czy coś. Przy okazji kupiłam jajka do ciasta bo mam w proszku takie czekoladowe i też zamierzam upiec z tej okazji. Czekam aż rozpuszczona margaryna ostygnie.

O kurcze zapomniałam:((( akurat idę na miasto dziś to kupie mojemu jakiś prezencik:))

ten Twój mąż to ma niezłe pomysły... ;-)
a ja też już wariuję, szczególnie, że jeszcze dodatkowo muszę się tym zwolnieniem lekarskim martwić i jestem tak wkurzona na moją gin, że żałuję, że do niej chodziłam
Natolinku jakbyś planowała następną ciążę to polecam mojego ginekologa. Mimo, że mam termin na 6 października to wystawił mi zwolnienie z zapasem do 15 października :) A masażu szyjki mi nie zrobił bo stwierdził, że za bardzo by mnie bolało :)
U mnie zapowiedzi porodu nadal brak i już pogodziłam się z faktem, że pewnie będą mi wywoływali. Za tydzień mam się zgłosić na KTG i się zobaczy.
Humor mi dziś dopisuje bo czekam na kuriera z wózkiem :D

Ja się melduję nadal w domku. Idą mi jakieś skrzepy, ale rozwarcia jeszcze brak. Skurcze mam nieregularne, ale nie zanikają np. w wannie. Sama nie wie, co o tym myśleć. W szpitalu mówili przez telefon, że jeśli te upławy to są brązowe niteczki, a nie świeża krew, to prawdopodobnie szyjka się otwiera. Ot i tyle.

heh, jak ja dziś wreszcie wytoczyłam się z domu na zakupy w tych wszystkich bluzach (nie dopinających się) i grubaśnej kurtce męża to wyglądałam jak nie przymierzając samochód ciężarowy... i tak też się w tym poruszałam

to sie powtorze ale normalnie wczoraj to sie sama wsytaszylam jak wygladam jak ciotka klotka, nic do nieczego mi nie pasuje i plaszcz mamy ktory sie nie dopina, taki dla pan po 50 :) normalnie parodia, buty dwie pary ktore mi wchodza na stopy, to rozwe baletki i brazowe na niskim obciasie do tego getry 3/4 i jakies rozciagniete swetro bluzy

Dziewczynki a pamiętacie dzisiaj o swoich panach? Dzień chłopaka przecież.
a moj za kare nic nie dostanie, bo w pon. mielismy rocznice cywilnego i zapomnial!!!!!!!!!!!!

Natolinku jakbyś planowała następną ciążę to polecam mojego ginekologa. Mimo, że mam termin na 6 października to wystawił mi zwolnienie z zapasem do 15 października :)
a tak normalnie wysatwiala to zwolnienie? kurne ja schizuje tez bo mam tylko do pon. i juz mi powiedzial, ze dluzej nie moze bo nie.... co lekarz to inna teoria i badz tu czlowieku madry, ale bede sie martwic w pon. jesli nie urodze do tego czasu

idus jak zacznynam panikowac to moj mowi stanowczym glosem, ze trzeba bylo pomyslec zanim chcialam, a teraz mam nie panikowac bo juz odwrotu nie ma, normalnie wtedy mam ochote go wlakiem przez glowe

Ewuś dawaj znać jakby jednak coś się zaczęło :)

Malutka80 - ja pamiętałam i kupiłam swojemu tego największego Leszka, udekorowałam kokardką :)

Można by zawsze siebie obwiązać też kokardką ale w obecnym "stanie" chyba nidy rydy ;) Nie ma takiej długiej wstążki co by mój brzuch opasała :D

reklama
margeritka, jakby mój strzelił taki tekst to mówiłby przez miesiąc falsetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie dzisiejsze święto absolutnie nie wzrusza, bo ostatnio jedynymi prezentami jakie mi małż fundował były róże. a dla mnie to nie prezent tylko dodatek. więc oprócz "słodkiej obecności żony" nic więcej mój nie otrzyma:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry