reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasis, jakie dobrze??????????????? ja mam tydzień do 40tki i już schizuję (jak to ja), ze pewnie przenoszę, położą na pato, będą wywoływać i cuda niewidy odprawiać, a ja nienawidzę szpitali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kahaaa - jak to Ci mleko poszlo???? Tak wczesnie??? 36 tydzien???

no nie wiem, jakos mi sie nie wydawalo to bardzo wczenie. nacisnelam sobie cycka pod prysznicem jak bylam i takie cos wylazlo. najpierw myslalam, ze to po prostu woda mi chlapnela, wiec potem sprawdzilam juz na sucho obie piersi i jak naciskam to wychodzi pare kropel takiego zoltawego plynu. wiec chyba to siara????

monimoni - a co studiujesz, bo w zaleznosci od kierunku jak zaczniesz rodzic mozna zaraz jakies odpowiednie doswiadczenie/eksperyment przeprowadzic. i moze ci dzieki temu z rozpedu jakis przedmiot zalicza.

hej ja jeszcze jestem podrodze :)

no to dawaj kochana. jutro pazdziernik i mozemy sie rozpakowywac na legalu, bo do tej pory to falstarty byly

E lona głowa do góry jutro tez jest dzień:)byle cały czas do przodu:)
Dzięki. Rzeczywiście dziś już lepiej.
E-lona - a jak z synkiem?
Dzięki. Już jest dobrze tylko trzeba przypominać o używaniu prawej ręki. Przeziębienie też minęło. Jutro pierwszy dzień do przedszkola. Mam nadzieję, że trochę pochodzi zanim jakieś choróbsko złapie.

Co do jedzenia na studiach to ja dużo jadłam chleba z dżemem. Pasztet z kogutkiem też królował na stole.

Mała_mi głowa do góry. Wyjścia już nie masz.

Aga pewnie już tulisz maleństwo. :)

ale mi sie mordka uśmiechnęła, jak zobaczyłam że sparrow urodziła!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
A co? Też nagrodę wygrałaś? ;-)

Zbieram się zaraz na jakieś zakupy, bo znowu nie wiem co na obiad zrobić.

reklama
Dzień dobry
No to się nasza SPARROW w końcu doczekała:) Gratuluje i bardzo się cieszę:)

Ja strasznie też boję się przeterminowania. Dzisiaj odstawiam fenoterol. Jutro wizyta. A odebrałam wczoraj wyniki, z wymazu bakteriologicznego wynik ujemny, ale pod wynikiem po łacinie - grzyb!!:/

Dziewczyny coraz mniej nas tu dwupakowych mam. Mam wrażenie, że normalnie już wszystkie rozpakowane!!

Co do nocy też chodziłam co chwile siku i nie zawsze od razu po powrocie do łóżka zasypiałam! Ech.. za to ja Michał wyszedł do pracy jak już zasnęłam to 20min temu się obudziłam! I znowu w nocy spać nie będę!! Zastanawiam się jak to będzie jak już Aleks będzie z nami.

Dzisiaj mam dzień wyparzania butelek i laktatora:)
tylko najpierw musze ruszyć dupsko z łózka:)

Miłego dnia dziewczęta

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry