reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ewelina, ja ci powieszę:D podobno zaraz potem się śpiewa: "porodówko witaj!!!":D
no i co? jak ten czop bedzie mi w takich "megakawałkach" odłaził to się jeszcze przeterminuję... a cała noc "przekręcona" - ja już do mamy się śmieję, że pewnej nocy przewiercę się przez sufit i wyląduję w jej łóżku, bo sypialnię ma pod nami:P raz gorąco, raz zimno, jak już się obudzę to idę siku i to bardziej z potrzeby psychicznej niż fizycznej - masakra!!! a jak śpię na boku to między nogami w sensie ud potop!!! jak szczurzyca, nie ma to tamto... ja mam naprawdę PSYCHICZNIE dość... jak będzie młoda już z nami to przynajmniej będę wiedziała po co wstaję;///

o sorki Ida to ja źle przeczytałam, a nie pamiętam czy miała taka możliwość,biedna jest wykończona, napisałam jej że gratulujemy ,pozdrawiamy i zazdrościmy, i ma ucałować maluszka od cioc z bb:)

Hej lejdis

Odzywam się juz raniutko , żeby któraś nie pomyslala (ladygab :tak:) ,że ja moze rodzę. Niestety , po wczorajszych porządkach , myciu okien ... nadal cisza. W nocy jedynie kręgosłup bolał mnie tak bardzo ,ze do kibelka nie moglam dojsc , bo mi nogi chwyciło.
Juz ryczec mi się chce , bo cięzko mi i marzę ,zeby synuś wyszedł juz ze mnie.
U nas pieknie - tak jak chyba w calym kraju :-) , dlatego wybieram sie na spacer po lesie ... moze to mi pomoże , bo mi już chyba deprecha sie włącza.

Dziulka - głowa do góry.... masz piekną i zdrową córeczkę - ja Ci zazdroszczę!!! a jak chce Ci sie ryczeć to nic złego. Bylas twarda i dzielna , teraz mozesz odreagowac na oczyszczenie organizmu :-)

Margarritka - trzymaj sie dzielnie!

reklama
EFA A ja czekam nie wiem na co, bo nie wiem czego się tu spodziewać. Chciałabym żeby odeszły mi wody w domu bo przynajmniej będę wiedziała że do szpitala już czas, skurczy to ja nie będę umiała odliczać.
To tak jak i ja :)) Teraz mam tak, że jak mnie coś mocniej zaczyna boleć itp. to zaraz w głowie mi się tysiąc myśli typu "to już?", "jechać czy czekać", "to był skurcz czy mała kopnęła" zbiera i koniec-końców sama nie wiem co mam ze sobą zrobić. Chociaż wg. wszelakich wieści stąd i stamtąd ponoć zawsze wiadomo, że to nadeszła właśnie TERAZ godzina zero i czas się na IP szykować.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry