Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gratuluję i zazdroszczę. ja tydzień po porodzie absolutnie nie mogę tego powiedzieć.a ja smigam jakbym nie rodzila
a ja dopiero zaczełam miec baby bluesa. Ciagle sie kłóce z mezem, mam juz dosc tak długiego rozstania. Jestem zmeczona. Generalnie ja rycze a jemu to działa na nerwy. Dodatkowo mała od 14 nie chce spac. Znaczy usypia na reku a jak ja przenosze to koniec spania oczy sie otwieraja i zaczyna machac raczkami i nozkami co jakis czas robiac jakies okrzyki. Jak ja biore to cisza. Dwa pociagniecia z butelki i spi jak zabita a potem od nowa polska ludowa do łózeczka i oczy sie otwieraja. POciszeszam sie ze moze w nocy bedzie spała jak zabita jak sie tak wymeczy.
witam:-)melduje ze dzis wyszlysmy z Patrycja do domku. mała jest zdrowa a ja smigam jakbym nie rodzila hehehh czujemy sie naprawde supermala jest kochaniutka. karmie piersia i powiem wam ze w nocy budzi mi sie tylko raz a tak wogole je co 3 godz
jutro wstawie zdjecia i wiecej popisze. teraz ide obejrzec jakis film. buziaczkiiiiiiii