reklama

Październikowe Mamy 2010

jakbys wczesniej poczytala moje posty to bys szybciej znalazla te cudowna metode hihi:)))z tym ze ja podaje cyc+mleko cycowe albo cyc+sztuczne, w zaleznosci czy odciagne na czas:)

Dziuluś, no właśnie CZYTAŁAM Twoje posty, dlatego się w końcu odważyłam podac mleko z butli. I robie dokładnie tak samo: cyc+moje mleko z butli, albo cyc+ mieszanka z butli. W zależności od tego czy odciągnę na czas :-D:-D:-D
A jak masz z tym ssaniem? Nie rozleniwiło Ci się dziecko? Ssie pierś ładnie?

dziewczyny nie martwcie się tak tym 1.11, bo to tak naprawdę jest radosne święto - wspomnienie Wszystkich Świętych. to jutrzejszy dzień 2.11 dzień zaduszny powinien być bardziej refleksyjny i powiedzmy taki bardziej smutny

Natolinko, dziękuję!. WRESZCIE ktoś sprostował, że dzisiejsze święto to tak naprawdę radosne święto :-) (Jakby imieniny nas wszystkich).

reklama
Mam pytanie:

czy jest tu jakaś osoba która stosuje się w 100% do zaleceń konsultantów laktacyjnych, czyli:
karmi tylko i wyłącznie piersią
nigdy nie podawała pokarmu przez butelkę ze smoczkiem
nie stosuje smoczka uspokajacza?

jest ktoś taki?

Tak ja tak robię ULISIA-mleko tylko z cyca- smoczka nie daje i z butelki też nie karmię .Sprawdziłam tylko czy mała umie pić z butli- na szczęście umie!Bo pierwsza moja córeczka z butli nie potrafiła pić .I nie brała smoczka uspakajającego.Także jak chciałam iść do fryzjera to był mały problem:(

Ostatnia edycja:
Ja miałam termin na 27 październik i lekarz mi spoko wypisał L4 na następny tydzień czyli do 3.11, mam nadzieję, że urodzę do tego terminu, a jak myślicie czy jak mnie wezmą na oddział 4.11 to od razu będą wywoływać poród? Jakoś strasznie się boję tego wywoływania wrrr.

ja mam 40 i 2 dni dzis zle na suwaku pisze stoje zaraz za toba w kolejeczce hahah

ja tez ulisiu, smoka maly nie chce, karmie tylko piersia, z przerwa na sztuczny na jeden dzien, kiedy mielismy wysoka biulrbine, wtedy ladnie pil z butli, tylko zjadal to co zjadl i chcial jeszcze, wiec troszke dostawal piersi jeszcze, a wogole ostatnio, to jak tylko go przystawiam i tylko stanik odepne to sie wrecz rzuca na moja piers, wyglada to jak bym go glodzila nie wiem ile :)
dwupaczki to co, ze urodzicie w listopadzie i tak wy nasze pazdziernikowki jestescie :)

Dziewczyny... może polecicie jakiś dobry krem do biustu. Na rozstępy i ujędrniający. Bo to co się teraz z moimi podziało, aż się płakać chce. Mój brzuch przeszedł ciążę bez żadnego rozstępu a cycki są w paski i pojawiają się coraz to nowe....
Jakich kremów używacie?

reklama
Mam pytanie:

czy jest tu jakaś osoba która stosuje się w 100% do zaleceń konsultantów laktacyjnych, czyli:
karmi tylko i wyłącznie piersią
nigdy nie podawała pokarmu przez butelkę ze smoczkiem
nie stosuje smoczka uspokajacza?

jest ktoś taki?

Ja jestem - Olek nigdy nawet butelki i smoczka na oczy nie widział :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry