mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Dziulka właśnie też myślałam o tym że to może coś pryszczowatego,ale chyba nie bardzo. Próbowałam to ścisnąć ale myślałam że się za przeproszeniem "zesram" z bólu. Taka ropka z krwią się sączy. Nie goliłam się tam więc nie wiem skąd się to wzięło.
monimoni to powodzenia na rozmowie z księdzem! Nam chrztu udzieli znajomy ksiądz z męża pracy. Tak więc większych problemów nie było jeśli chodzi o to że mamy tylko ślub cywilny. Chociaż proponował połączenie chrztu ze ślubem kościelnym, no ale my mamy już ustaloną datę (18.08.12r) tak więc zostaniemy przy niej.
monimoni to powodzenia na rozmowie z księdzem! Nam chrztu udzieli znajomy ksiądz z męża pracy. Tak więc większych problemów nie było jeśli chodzi o to że mamy tylko ślub cywilny. Chociaż proponował połączenie chrztu ze ślubem kościelnym, no ale my mamy już ustaloną datę (18.08.12r) tak więc zostaniemy przy niej.

, koszmar. Mi na szczęście nikt się nie wpiernicza, a moja mama ,jak daje mi jakieś rady, to wie,że mam swoje zdanie i skorzystam lub nie.
- osrał siebie, mnie i pościel na łóżku(przewijam go na dużym łóżku). Potem za cholerę nie chciał spać,co chwilę się budził. Nie pomogły krople na kolkę-pewnie to nie to. Podejrzewam,że "zaszkodziła" mu pepsi wypita 2 dni z rzędu
. Ale mężowi nic nie powiem,bo się wkurzy na mnie. Franek zasnął dopiero ok 21.15(zwykle zasypia ok 20). W nocy już było ok- jedzonko o 1.00 i 5.00. A o 7 pobudka,bo trzeba Jakuba zawieźć do przedszkola.