reklama

Październikowe Mamy 2010

No to jak masz takiego lekarza - to jasne! Dobry lekarz jest wart każdych pieniędzy - tak jak zdrowie dziecka. Super ze Twoje dzieciątka sa w dobrych rękach :-) Spróbuję z tą tetrą. Dzięki za poradę :-) :-*

reklama
melduję się dziewczyny i tęsknię za częstym zaglądaniem do Was :-) mały bardzo absorbujący, choć teraz od ponad 40 minut wpatruje się w karuzelkę :-)
życzę Wam wszystkim wszystkiego dobrego.
my chrzcimy synka w tym tygodniu.

ALICJA mowila mi lekarka zeby przy zmianie pieluchy nie lapac za kostki tylko wsunac reke pod dupke (najlepiej jak na niej pelno sranka hihi) i to samo przy wyciaganiu z kapieli, potem ze jak lezy na pleckach to cwiczyc bioderko rozkladac na zabke. dziwi mnie ze moja ma to bioderko mniej rozwiniete bo rusza nim pedaluje a jak daje ja do pionu to probuje chodzic w powietrzu, ogolnie bardzo ruchliwa jest jesli chodzi o nozki. zobacze co powiedza mi 5 stycznia.

DOBRANOCKA ja nawet z drugiego konca swiata a sie odezwe, bo chyba bym padla bez was i bez forum. nie no serio- nigdy nie spodziewalabym sie ze poznam tyle super dziewczyn i ze tak bedzie swietnie na forum.

a jutro odbieramy klucze do naszej chaty!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
oj wybacz nie zgodze sie z tym stwierdzeniem, znam lekarzy, ktorzy sa znani polecani i poswiecaja pacjentowi tyle czasu ile trzeba, nie ida na masowke
tacy lekarze to skarb.Istnieja, wiem, ale niestety sa w mniejszosci.

dziewczyny z Wrocławia - zgłoście się koniecznie. Musimy się w końcu spotkać na żywo a to jest doskonała okazja! :-)

https://www.babyboom.pl/forum/wroclaw-f201/gomama-spotkanie-dla-mam-w-morelovie-46226/

a to spotkanie jest z dzieciaczkami czy bez? musze sprawdzic, gdzie jest Trawowa

My po wizycie U ORTOPEDY. bioderka ok, ale odwodzenie wolne, mamy cwiczyc i czesto klasc sie na brzuszku. Kolejna wizyta za 2 m-ce.

monimoni-co robisz z katarkiem u Lenki? mojej malej tez zaczyna cos w nosku bulgotac.

19112010128.jpg19112010124.jpg19112010127.jpg19112010125.jpg19112010123.jpg19112010126.jpg

zdjecie 1 - z salonu wejscie do pokoju naszego po lewej a po prawej pokoj LEane, 2- pokoj Leane, zdjecie 3-kuchnia-do jutra juz podobno wyremontowana, 4-nasza sypialnia,5- salon i zamiast balkonu w glebi to cos w rodzaju loggia, 6-widok na salon(wieeelgasny) i moj maz z niunia i baba z administracji:))) lepsze fotki bede pozniej:)))))))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry