reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ladygab dobrze,że Zosia wraca do domku! Dużo zdrówka:-)
monimoni mam nadzieję,że niedługo katar minie Lence:tak:

A my po spacerze. U nas pięknie świeci słońce,a powietrze mroźne. Lubię taką pogodę;-).

witam mamuśki:-)
my byliśmy dziś na szczepieniu. Krzysiulek dzielnie je zniósł a teraz odsypia i budzi się tylko na amam

wreszcie, diagnoza to poczatki sepsy, lekarka ma sie jeszcze zastanowic nad zmiana antybiotyku z dozylnego na doustny slabszy, ale jestem szczesliwa, bo wyjsciowo miala byc do wtorku
zdrówka dla Zosi, to musiało być dla was ciężkie przeżycie.
efa- to nieciekawie, może mu tak nie zostanie. Pewnie w dzień odsypia takie nocne koczowanie
lolisza- bb to wielki rywal dla mężów;-):-D a uzależnia jak nie wiem co. Wiem to po sobie bo jestem tu już 3 lata:tak:

Margerrita - lekarz zalecił nam Nasivin.
To juz są jaja z tymi lekarzami, nam Nasivinu zabroniono, bo jest od 3 miesiąca...

A ja dziś posprzątałam całe mieszkanie, uprasowałam pranie z dwóch suszarek, wysłałam męża na zakupy i zrobiłam się na bóstwo. Wczoraj byłam u fryzjera, bo zarosłam jak małpa. Do swojej fryzjerki mam 60 km, więc musiałam iść do "nieznajomego" ;-) obciął mnie "na Kożuchowską"... niech mu będzie, tylko ona dwa razy chudsza ode mnie i dużo brzydsza :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry