kasis
Fanka BB :)
Natolin a jak to sie objawiło?jak do tego doszliście?kasis głowa do góry! musi być lepiej. u nas płacze, jęki, kolki były wynikiem alergii na mleko, na szczęście dosyć szybko stwierdzonej
Dzieki dziewczyny za współczucie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Natolin a jak to sie objawiło?jak do tego doszliście?kasis głowa do góry! musi być lepiej. u nas płacze, jęki, kolki były wynikiem alergii na mleko, na szczęście dosyć szybko stwierdzonej
A gotuje nieskomplikowanie ;-)dostaje te niemieckie. a kupkę robi raz dziennie przeważnie.kasis mi pediatra mówił, że jak dziecko często pryka i kupy robi to go to też boli, jak byłam w szpitalu to położna mi mówiła, że mały za dużo je i ciągle kupy robi i że to powód płaczu. Teraz jak robi kupy to przed też płacze i jak mu się prykać chce. Sam sobie pupę podnosi i płacze i mu gazy odchodzą, ja mu nogi uginam i masuje brzuch. A pytałaś się lekarza o kropelki?
monimoni, współczuję Tobie i Lence. Biedactwo, strasznie mi jej żal z tymi wysypkami i brakiem kupek.
A my po 9-tym karmieniu. I przed 10-tym. Już drugi dzień na cycu. Coś czuję, że jak to się skończy, to mi piersi od nadmiaru mleka wybuchną, hehe.