reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
wg mojej pediatry najlepsze na rynku, a ufam jej. my to musimy to co jest dla alergików i nie wybrzydzać... natomiast co do dłuższego spania to podejrzewam, że to zasługa mm

Onesmile zdrówka. Zycze by szybko minęlo ...
Sugar piekny suwaczek :))

My wstalismy o 8. Cycus od rana byl :), a teraz leze i sie w misia wpatruje.A dzis znowu same ,ehh jak ja nie lubie jak mezus wyjezdza.
Za oknem sloneczko, wiec na bank na spacerek dzis pojdziemy

U nas też słoneczko ale temperatura (-12C) nie pozwala na spacerki niestety :( a taką mam ochote gdzieś połazić...
poza tym też sama w domu siedzę. Zepsuł się nam samochód więc D. zamiast do pracy to do warsztatu pojechał i nie zdziwię się jak wróci później niż standardowo po robocie. Aaa jakoś mnie na marudzenie zebrało dzisiaj.

ONESMILE - ZDRÓWKA! mam nadzieję, że szybko uda Ci się opanowac zapalenie!!!

Witam sie porannie :-)

My dopiero wstaliśmy i to też nie sami z siebie tylko telefon nas obudził.
Pobudka byla o 3.50 i 7.00 :-) Za drugim razem tez bylo expresowa zmiana pieluszki bo jakos mu wycieklo bokiem :-( .

Onesmile pewnie teraz odsypiasz te nocne przykrości. Strasznie wspólczuję, mam nadzieję ,ze lekarze jakos zaradzili i już tak nie cierpisz. Chyba nie zostałas w szpitalu????:szok:
Daj znac co i jak!

Onesmile współczuję.
Sugar ładny suwaczek :D Jakie mm dajesz maluchowi? Chciałabym coś mieć w domu w razie czego. Dostaliśmy od kuzyna Bebiko ale słyszałam że dzieci po nim często mają problemy z kupami i uczulenia.

My używamy bebiko i jest ok. Zresztą Franek dostawał je już w szpitalu i nie było problemów.

Sugar piekny suwaczek. Gratuluję. :-)
Onesmile współczuję.Przytulam:-(

Dawidowe kciuki zaciśnięte! Laura na pewno będzie grzeczna;-)

A u nas śniegu po kolana-dosłownie;-). Syn jak wyszedł z klatki, to wpadł w zaspę i spodnie mokre do kolan. Więc,mimo,iż słoneczko zaczyna się przedzierać przez chmury, ja nie mam zamiaru przedzierać się z wózkiem przez zaspy. Zresztą dopiero wróciliśmy z"trasy".

a ja opatule dziecia i pomimo -11'C pojdę do sklepu. Nawet chleba nie ma... No chyba że zakupię się w Piotrze i Pawle. Kusi mnie :-)
Onesmile
, trzymaj sie dzielnie! przesyłam duuuuzo ciepła :-*
Sugar, gonisz mnie z tym suwaczkiem i gonisz, i coś dogonic nie mozesz :-P

mam nadzieję, że u onesmile już lepiej
mnie wkurzył mój mąż i wiecie co? popłakałam się trochę, ale zaraz stwierdziłam, że w sumie to mam go gdzieś. najważniejsze jest dla mnie dziecko, a reszta to może spadać.

reklama
natolin szkoda łez kochana! Nie przejmuj się facetem , a juz na pewno nie placz! kochana czy oni placzą jak sie z nami pokłócą??? Masz rację, mysl o maluszku i niech sie dzis duzo uśmiecha do mamy!!!

ulisia no to gratulacje. A co to za praca?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry