Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wpadłam żeby się pochwalić - mój M. dostał granta na uczelni na swoje badania!)))))))))))))))))))))) jakies 120 tysięcy. Fakt że w efekcie zginą 64 szczurki, ale za to może coś z jego habilitacją ruszy (patrz: będzie wiecej kasy). Jestem z Niego dumna
)))))))
o jak ja Cię rozumiem :-)achhh marzy mi się gosposia,no ale na marzeniach muszę poprzestać:-)
no nie, ten post mnie po prostu POWALIŁ!!!!!!!!ja mojego meza chwale ze np: ooo widzisz jak malutka sie cieszy jak do niej rozmawiasz?? (czyt. gadaj osle do dziecka bo to kocha a ty siedzisz jak dupa) , po czym maz gada do dzidziuni)) albo: Leane, moze dzisiaj tatus cie wykapie co by z wprawy nei wyszedl (czyt. rusz sie ojciec -co tylko ja tu jestem od roboty?) no i tatus kapie dzidziusia, a ja potem mowie: o jaki ladny dzidzius czysty, twoja zasluga kochanie
) na drugi dzien co widze?? maz zapiernicza dziecko kapac
)))))))))) albo : kochanie przytrzymaj troche mloda bo tak sie patrzy za toba a ja musze cos zrobic (czyt. odpoczac, pokrecic sie po chacie
p usiasc do forum
pppppppp) -serio: z chlopami trzeba sie bawic w podchody
)))))))