DZIULKA78
uzalezniona od BB
a ja wpadam dopiero teraz bo pojechalismy do castoramy dokupic zyrandole dla Leane, do nas do przedpokoju i lazienki, przy okazji spacer z malutka w wozeczku (wchodzi do windy jesssss),bo slonko i nas "strasza" ze bedzie +15 jutro
))))))))) poza tym moje dziecko dostalo dzisiaj ataku hihotu i porykiwalo entuzjastycznie jak maly szympans jak jadlam sandwicza w poludnie.... ja sie prawie dlawilam przez ta wariatke moja
))) maz cole oplul stol bo tez nie mogl, dziecko mialo ubaw ze w mamusinej buzi znika bagietka z wedlinkami
))))))))
a co do obiadu ja dzisiaj robie kielbase pochodzenia Lyon w czerwonym winie gotowana i frytki do tego
)))))) kto sie wkreca????,
))))
a maz wlasnei pojechal odebrac ten nieszczesny materac do lzoeczka bo w koncu przyslali wiec mozliwe ze nasze dziecko dsotanie dzisiaj nakaz przeprowadzki.... serio???????,, nie wiem jak ja usne bez jej uhhh hiiiiiiiii grrruuuuuuu w nocy, bede spac pdo jej drzwiami od pokoju chyba... mam nadzieje ze nie odwalili chaly i poscielka i baldachimek beda takie jak zamowilam bo tym razem koniec zabawy z dostawcami.
a co do obiadu ja dzisiaj robie kielbase pochodzenia Lyon w czerwonym winie gotowana i frytki do tego
a maz wlasnei pojechal odebrac ten nieszczesny materac do lzoeczka bo w koncu przyslali wiec mozliwe ze nasze dziecko dsotanie dzisiaj nakaz przeprowadzki.... serio???????,, nie wiem jak ja usne bez jej uhhh hiiiiiiiii grrruuuuuuu w nocy, bede spac pdo jej drzwiami od pokoju chyba... mam nadzieje ze nie odwalili chaly i poscielka i baldachimek beda takie jak zamowilam bo tym razem koniec zabawy z dostawcami.

. A jutro....spanie do 9,oczywiście z małą przerwą na karmienie:-)! Jupiiii