reklama

Październikowe Mamy 2010

Cześć kochane,
Zanim się wezmę za czytanie, melduję tylko, że już jesteśmy po szczepieniu. Oczywiście myślałam, że się przekręcę ze stresu. Oli tak żałośnie płakał po wkłuciu, patrzył w oczy z takim wyrzutem, a tu jeszcze jedno i jeszcze jedno :(. W sumie rotawirus, 6 w 1, pneumokoki i meningokoki. Babcia i dziadek o zdrowie wnusia tak dbają. I znowu usłyszeliśmy, że synek nad wiek rozwinięty. Od kolejnego lekarza :-).
Poza tym waży już 5930g. Przybiera podobno bardzo ładnie, wciąż jest gdzieś w okolicy 25 centyla.

A że wczoraj wieczorem tu nie zaglądałam, to:
DAWIDOWE- GRATULUJĘ 4 MIESIĄCZKÓW LAURY
CZARODZIEJKO- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Ida, Viburcol podaje się cały czopek. Można 2 razy dziennie.

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje :) Dawidowe :)
a jakos nei mialam kiedy sie zaczytac na forum, zagladalam tylko na 1 prywatny watek, ale o Was pamietam i ciesze sie ze macie takei fajne szkraby slodkie :):)
ja cala ciaze siedze na zwolnieniu wiec przynajmniej stresow z pracy nei mialam, maluszek ladnei rosnie :)

dziekuje :) Dawidowe :)
a jakos nei mialam kiedy sie zaczytac na forum, zagladalam tylko na 1 prywatny watek, ale o Was pamietam i ciesze sie ze macie takei fajne szkraby slodkie :):)
ja cala ciaze siedze na zwolnieniu wiec przynajmniej stresow z pracy nei mialam, maluszek ladnei rosnie :)

a juz wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka?

Dziekuje Wam bardzo :)

Dawidowe nei wiadomo wczesneij nei chcielismy wiedziec a jak chcielismy zobaczyc to nei pokazalo plci :D wiec bedzie niespodzianka jak sie urodzi, w koncu wiadomo wazne zeby zdrowe bylo ;)

reklama
dzięki, Efuś:*
a ja zamiast bez dziecia chwilę odpocząć to latam na miotle po mieszkaniu... ciekawe kto mi obiad zrobi, bo ja już nie zdąże chyba...

haha, no to mamy ten sam problem! Właśnie skończyłam sprzątanie, kręgosłup pęka ale nic to - dla tego efektu warto pocierpieć ;-) Za to mąż już jedzie do domu a obiadu nawet w planach (nie mam pojęcia co zrobić na szybko?) Chyba będzie pizza...

Ren, pojawiłam sie na tym wątku pod koniec ciaży więc się nie znamy - miło Cię poznać :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry