reklama

Październikowe Mamy 2010

itamy sie z nad cyca. maly zrzedliwy dzisiaj. leci nam 5 dzien bez kupy a laktuloze podajemy..... masakra. chyba stworze suwaczek ile to juz dni bez kupska.
my do szczepienia jeszcze czas mamy. 11 jest. ale i tak stres. podpytam o te kupy bo to masakra.
u nas w nocy pobudki o 23.30 2 4.10 7.30 i koniec lulania.

reklama
Wstaliśmy sobie o 8 z Łukaszkiem. Ja już poprasowałam, wstawiłam pranie i czekam aż mały się obudzi to wtedy wyjdę z odkurzaczem i poodkurzam. Chyba dzisiaj wezmę małego na spacer bo słoneczko za oknem a no i teść jest w domu bo ma urlop więc z wózkiem pomógłby mi.
Dzisiaj jedziemy z mężem na zakupy i muszę do tego kupić prezent rocznemu dziecku, bo idziemy jutro na zdmuchiwanie pierwszej świeczki:-). Znajoma zaznaczyła że nie chce żadnych zabawek bo nie ma gdzie tego dawać, ale powiedziała co z ubranek przydałoby im się:-).

strip no to życzę Ci dużej kupy po same pachy!:-) Mój to robi trzy kupi dziennie jak nic, czasem też zdarzy się mu małego kleksa zrobić jak sobie bąka puści hehe. No a ranek zaczyna się u nas od tego że biorę małego z łóżeczka z wielką kupą:-).

ostatnio robiła co 2 dzień a teraz znów 3 dni ciszy:/

Strip - spróbuj dać mu wody (przegotowanej lub tej dla niemowląt) z rana. Na Lenę to działało. Jak nie będzie chciał pić to chociaż strzykawką troszkę. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry