reklama

Październikowe Mamy 2010

sto lat czarodziejko!
images.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
CzarodziejkaM wszystkiego najlepszego!!! i życzę miłego wieczorku z mężem :):)

dawidowe, buziak dla Laury z okazji 4 miesięcy :) Duża pannica już :)

Tak sobie siedzę i myślę,że chyba będzie trzeba nie długo stworzyć nowy temat a mianowicie o wprowadzaniu stałych pokarmów. Myślę że doświadczenia i wiedza każdej z nas się przydadzą :) Byłoby można pisać również o tym jak samemu przygotować taki posiłek, albo ile razy kaszkę trzeba podawać ( bo ja na przykład nie wiem).

dawidowe Twoje Laura skończyła już 4 miesiąc a więc zaczął się 5 miesiąc więc Ty śmiało możesz podawać jej już inne jedzonko, fajowo :D od czego zaczynasz? kaszki?

nie pediatra kazała od zupki jarzynowej. Ale ja zaczynam od ugtowanej marchewki i jak bedzie ok to po 3-4 dniach dodam ziemniaka potem pietruszke potem bede testowała rozne kombinacje z brokułami i dynia. Za jakis tydzien jabłuszko i inne owocki kaszki tez rozne czekaja i kleiki. Juz mam zakupiona marchewke i jutro gotuje połowe i test mojego blenderka

jak moja mala odziedziczy po mnie "milosc" do warzyw to ja wychodze z domu na czas karmienia... jak bylam mala to wpierniczalam tylko buraki i ogroki kiszone na tony, potem buraki mi sie przejadly, a ogorki pozeram do dzisiaj:))))))) jesli chodzi o inne warzywa- nienawidze szpinaku i wszystkiego co zielone poza salata, koperek, pietruszka nie przejdzie mi przez gardlo... za to owoce taaaaaaaaak:)))))))))) kurcze ciekawe jak moja bedzie reagowac na nowe papu????? za miesiac niecaly pewnie zaczne testowac:)

reklama
dawidowe ojej niesamowite jak ten czas leci i Twoja Laurita ma już 4 miesiace. Ogromniasty buziak dla niej!!!!
Fajowo ,ze juz mozesz jej podawac jedzonko. Nie mogę sie doczekac jak moj maluch bedzie próbowal nowych rzeczy :-) bedzie ciekawie.

CzarodziejkaM Wszystkiego najlepszego z okazji 30 urodzin. Witaj w gronie 30-tek.

Tym , ktore jutro wybierają się z dzieciaczkami na szczepienie zyczę bezbolesnego zalatwienia sprawy.... i oby maluszki nie płakusialy!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry