Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie tylko Sugar - Ulisi też brak... Znowu się poprztykały? ;-)
Ida mam nadzieję,że zjadłaś w spokoju śniadanko!
Gdybym chciała wyjść na spacer o 17, to mój mąż chyba by mnie wyśmiał:-(. "Przecież już ciemno"-to byłyby jego słowa. Zresztą teraz też,jak słyszy,że chcę wyjść, to się dziwi("przecież chodniki nie do końca odśnieżone"!).
taaaaaaaaa, na 10 minutIda i jak udało Ci się przełożyć śpiącą Michalinkę do łóżeczka?
nie ma dzisiaj moje dziecię dnia na spanie
*************************** przesyłam powietrzeDzisiaj miałam umówioną wizytę u krawcowej. Wczorajszy fitness przepadł, dzisiejsze plany tez pójdą w odstawkę. Kaszkę jak CKM, prawie nie oddycham przez nos. Powietrzaaaa!
powodzenia!!!!!!!!!dzisiaj po 4 m-cznej przerwie wracam na sale. Normalnie bede miec stresa) musze sobie w glowie cosik przygotowac. Ubranko chcialam nowe zakupic i czasu nie bylo. Stare bedzie troche przyciasnawe jeszcze.. eh musze w szafie pogrzebac
)
Słuchajcie, czy ja mogę używać jakis kropli do nosa? BO RYCZĘ JAK BÓBR! Przez ten katar tak mi z oczu cieknie, ze normalnie masakra!!!!!!!!! A co dmuchnę w chusteczke to Mała się budzi i oczy jak 5zł. No dajcie zyć...!
Natolin- cieszę się, że wszystko okej - jednocześnie martwię, że Lenka tylko 5,200 waży![]()
A ja zaczynam mieć chorobę przedszczepieniową: łeb mi pęka z nerwów, w jelitach mi jeździ i ogólnie chciałabym, żeby było już jutro po południu. Bo jutro o 12.30 mamy kłucie. Buuuu... Chyba umrę, jak ten mój dzieć znowu tak żałośnie zacznie wrzeszczeć.