dobranocka
podwójna październikówka!
Dziewuchy, no co Wy! Brakuje Wam słońca? Przecież dopiero co skończyło się zaćmienie!!!!!!!!! :-)
Nie oglądałyście?????
Było super widoczne, bo mało chmurzaste dzisiaj niebo.
Mama do mnie eska puściła z tą informacją, to ja w te pędy słoik stłukłam, okopciłam nad świecą, małą w kombinezon, do spiworka i do wózka. Nie wiedziałam że jestem w stanie tak szybko wyjść z domu
Po drodze spotkałam listonosza - butelki i smoczki przyszły. Mała już po pierwszym karmieniu nowym, szerszym smoczkiem. Chyba jej się nie podobało, bo pluła... Cóż. Przyzwyczai się.
Dziulka, i jak nocka? Pomogło zaklinanie? ;-) Pospała...?
Dzisiaj miałam umówioną wizytę u krawcowej. Wczorajszy fitness przepadł, dzisiejsze plany tez pójdą w odstawkę. Kaszkę jak CKM, prawie nie oddycham przez nos. Powietrzaaaa!
Nie oglądałyście?????
Było super widoczne, bo mało chmurzaste dzisiaj niebo.
Mama do mnie eska puściła z tą informacją, to ja w te pędy słoik stłukłam, okopciłam nad świecą, małą w kombinezon, do spiworka i do wózka. Nie wiedziałam że jestem w stanie tak szybko wyjść z domu
Po drodze spotkałam listonosza - butelki i smoczki przyszły. Mała już po pierwszym karmieniu nowym, szerszym smoczkiem. Chyba jej się nie podobało, bo pluła... Cóż. Przyzwyczai się.Dziulka, i jak nocka? Pomogło zaklinanie? ;-) Pospała...?
Dzisiaj miałam umówioną wizytę u krawcowej. Wczorajszy fitness przepadł, dzisiejsze plany tez pójdą w odstawkę. Kaszkę jak CKM, prawie nie oddycham przez nos. Powietrzaaaa!