Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dorisday ja też chcę wiosnę! chociaż wolę śnieg niż takie nie wiadomo co jak było wcześniej
dobranocka a to Ty masz jakąś specjalną przychodnię? ;-) bo my to do najbliższej chodzimy, to autobus nam niepotrzebny
właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dokladnie rok temu dowiedziałam się, że w moim brzuszku zamieszkał maleńki Dziubas... :-)
ale ten czas leciiii...
Hejo ja tylko na chwilke.
dziewczynki pisałam dzis do Aniołka i napisała, ze nie bylo jej na BB bo w weekned pojechała do Wawy i wiecie co przeprowadzająsie wszyscy. Ale szczegóły Aniołek sam przekaże, ja miałam rano napisać, jednak skleroza u mnie juz bardzo postepuje, bo zapomniałam ehhh.
My już po szczepieniu. Mała płakała, ale ciut mniej niż ostatnio. Dwa wkłucia, bo Pneumokoki znowu przełożyliśmy. A te suche placki, szorstka skórka - to nie AZS i nie alergia!)))) SAME DOBRE NOWINY!
)) Mam kremować (dostałam masę próbek balsamu allerco) i nawilżać mieszkanie. SUPER!
))