hej Wam
moje dziecię mi dzis daje popalic :-( - popsulo się na maxa.
Nie dosc ,ze budzi sie w nocy co 3h jak Inka od
idy ,to niestety o 7mej juz jest wyspany - to tak jak Przemuś od
natolin . W dodatku do teraz (bo wlasnie padł) ani myslal o spaniu. Ehhhh zmęczona jestem. Ciekawe czy bedzie to tak jak mówi
natolin caly rok?! aha i u mnie tez bez róznicy czy mm czy cyc - efekt pobudka co 3h.
violis dzięki kochana za Twój post. Uspokoilas mnie , bo przynajmniej wiem juz co z tym fantem zrobic.
natolin tak mi sie nasunęło jeszcze ,ze ten Twoj ból glowy to moze wlasnie przez to przeziębienie. Jakies takie pozostalosci :-(
kasis matko jakie ten Twój Błazejek ma akcje . Musialas sie strachu najesc tym jego bezdechem.
dobranocka mysle ,ze ta Twoja gorączka to byl sygnał ,ze organizm walczy z jakąś chorobą i udalo się. Zwalczyl to w zarodku i na drugi dzien juz bylo dobrze.
rysia zazdroszcze tych przespanych nocy , no ale ja tez tak mialam przy starszym synku.
mała_mi normalnie zaskoczylas mnie ,ze wstalas lewą nogą i nic Ci się nie chcialo . No jak nie Ty ! hehe
magnolia ciesze się ,ze jestescie w domku. Zobaczysz co powie ten lekarz. w kazdym razie nadal trzymam kciuki.
emilab się uwinęłas kobitko z tymi pitami ... pieknie , teraz niech szybko oddadzą co Ci sie nalezy i bedzie na wczasy?!
sarisa Ty wiesz kochana co ja mysle o tych takich przyjaciólkach. Tutaj juz tez opisywalam kiedys moją , ktora zerwala ze mna kontakt. U mnie jednak byl problem zazdrosci bo ona nie dosc ,ze sama od lat to jeszcze marzy o wlasnym dziecku , a tu nagle u mnie sie tak wszystko poukladalo w zyciu - a mialo przeciez jej sie poukładac. Przykre jak sie cale zycie przyjazni czlowiek z taką , a nagle ona sie odwraca . Zamiast tego powiem Wam ,ze kolezanki , które nie byly nigdy zbyt blisko ze mną , przychodzą i interesują sie mną jak najlepsze przyjaciółki. Tak to bywa z ludzmi i życiem :-)
Dobra , lecę pomyc naczynia , bo maly jeszcze spi , a cos mam przeczucie ,ze tesciowa dzis wpadnie więc wolę miec porządek:-)