natolin
Fanka BB :)
witam się z mieszkanka rodziców - laptop oczywiście wzięty, chociaż byłoby tu w sumie skąd do Was pisać i bez niego ;-) rano czytałam już trochę, ale wstaliśmy, zjedliśmy śniadanie (ja pierwsze, Piotruś drugie) i poszliśmy na spacer.
dagisu a przypomnij gdzie Wy teraz mieszkacie? tzn sami? mi by wystarczyło łóżko i laptop w sumie, więcej mebli to tak za bardzo nie używam
joli myślę, że z tymi żlobkami to nie ma co generalizować, chociaż przyznaję szczerze - nie wyobrażam sobie, żeby małego oddać do żłobka takiego jeszcze leżącego. a moje dziecko jest z tych co tak dużo uwagi nie wymaga zwykle, a co z tymi co wymagają? ja sobie nawet nie umiem tego wyobrazić... może dawidowe coś opowie, bo ma koleżankę pracującą w żłobku.
strip mam nadzieję, że Twój mąż żartem to mówił (Iduś super napisała na ten temat ;-) )
kurcze, współczuję, mój dzieciaczek śpi 11h ciągiem, wiadomo, że ja nie tyle, ale jednak...
mala mi kciuki zaciśnięte, bo już rano czytałam, daj znać co i jak jak wrócisz.
resztę napiszę potem, bo czas na obiad Piotrusia
kasis za szczepienie też trzymam kciuki.
doris nie przepraszaj, Piotruś się nie gniewa ;-)
mamaagi trzymam kciuki, a pediatrę koniecznie zmień!!! Ty to się masz, i Twoja dzidzia biedna...
emiliab już trzeba do szkoły zapisywać?
dagisu a przypomnij gdzie Wy teraz mieszkacie? tzn sami? mi by wystarczyło łóżko i laptop w sumie, więcej mebli to tak za bardzo nie używam

joli myślę, że z tymi żlobkami to nie ma co generalizować, chociaż przyznaję szczerze - nie wyobrażam sobie, żeby małego oddać do żłobka takiego jeszcze leżącego. a moje dziecko jest z tych co tak dużo uwagi nie wymaga zwykle, a co z tymi co wymagają? ja sobie nawet nie umiem tego wyobrazić... może dawidowe coś opowie, bo ma koleżankę pracującą w żłobku.
strip mam nadzieję, że Twój mąż żartem to mówił (Iduś super napisała na ten temat ;-) )
kurcze, współczuję, mój dzieciaczek śpi 11h ciągiem, wiadomo, że ja nie tyle, ale jednak...
mala mi kciuki zaciśnięte, bo już rano czytałam, daj znać co i jak jak wrócisz.
resztę napiszę potem, bo czas na obiad Piotrusia
kasis za szczepienie też trzymam kciuki.
doris nie przepraszaj, Piotruś się nie gniewa ;-)
mamaagi trzymam kciuki, a pediatrę koniecznie zmień!!! Ty to się masz, i Twoja dzidzia biedna...
emiliab już trzeba do szkoły zapisywać?
Ostatnia edycja: