Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Efa u mnie podobnie mimo, że mały nie jest często noszony, a już na pewno nie przeze mnie to trzeba spacerować a nie tak w miejscu nie daj boże na siedzącono chyba że przy stole i gazete się pokaże
wtedy siedzi i sam chce kartki przewracać
![]()
dobranocka a może Justysia w ten sposób przeżywa to że skończyła właśnie dziś 4 miesiące!
Przytulaski dla Justysi z tej okazji od Nas!

Dziękujemy :-) Nie przypominajcie jej o tym bo mi się zupełnie popsuje![]()
Haha, dla mnie to jakaś fantastyka - przespana calutka noc. Ale że tak bez przerwy? To tak w ogóle może być? Myslałam, że dopiero za kilka lat, hehehehe!przy okazji wczoraj wieczorem gadalam z mezem bo juz nie daje rady...potrzebuje 1 przespanej calutkiej nocy -tak zeby isc spac 22.30 i wstac 10h!! takie mam pragnienie! i doslownie wylam w glos ze odkad mloda jest nie spalam dluzej niz 6h-7h max.

dobranocka buziaki dla Justysi ;-)
a co mikroweli , to ja nie chce jej w nocy odpalac , bo ona głosno sygnalizuje ,ze juz gotowe . Pipka tak ze trzy razy :-( - odpada.
chyba zainwestuje w taki czajnik , bo to i dla wszystkich fajny ,zeby zrobic sobie cieplą - a nie gorąca herbatkę . Mój starszy syn ma z tym problem , bo nie wypije gorącej herbaty i czesto jej po poprostu wcale nie pije , a to niedobrze.
efa i dagisu ja mam ostatnio podobnie. Są chwile ,ze maly musi byc noszony (nie ,ze na rękach) , ale ja myslalam ,ze on taki kaprysny przez zęby. A dla ciekawostki dodam ,ze mój Dorian uwielbia oglądac skoki narciarskie! nie wiem czy komentator go uspokaja czy co?! Smieszne to jest jak on marudzi , marudzi , a jak przełącze na skoki - cisza.