Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dagisu, a mój przewraca strony w gazecie. Serwety ściąga ze stołu, szklanki by łapał. Raz nawet wysłał za mnie sms-a, zanim zdążyłam dokończyć pisanie, hehe.
a co do ataku płaczu może on chciał sprawdzić czy w domku wszystko w porządku, uspokoił sie jak wszystkiego doglądnał gospodarz mały 
jabluszko ladnei strawione))
EFA- to moj bunt, serio -nie daje rady, zajmuje sie domem, dzieckiem obiadami itp -nie zmuszam meza do pomocy bo przychodzi zrypany z pracy ale na litosc boska JA TEZ zasluguje na odpoczynek! po prostu od czasu do czasu dokad mala nei zacznie mi lepiej spac niech mi da 1 cala nocke snu nieprzerywanego. tak bardzo mi tego brakuje ze szok. jak widze na zegarku 5-6h rano to od razu dostaje nerwa ze mloda po karmieniu bedzie odwalac ceregiele. samo to mnie stresuje. w ogole od jakiegos czasu zrobilam sie jakas slabsza emocjonalnie i w ogole mam mniej energii w sobie na cokolwiek. wczoraj mojemu mowie ze nawet nei czuje sie kobieta tylko mamusia,pomoc domowa, ze nie widze w sobie radosci zycia od paru tygodni jakos, to maz mnie zrypal ze chyba mnie powalilo bo on we mnie widzi ladna kobiete ktora kocha. tu mi szczeka opadla ale sie rozbeczalam "jaaasne ladna kobieta?? w portkach od dresu, orzyganej koszulce, wlosach rozcapirzonych??". na co mi odpowiedzial "to ty tak siebie widzisz bo ja widze co innego". Moj chlop chyba oslepl ze nie widzi tego co ja widze, a wiem ze on jest szczery do bolu mimo wszystko. takie mam ostatnio niskie poczucie wartosci ze na swoj wlasny widok mam ochote rzygac. deprecha mnie dopada czy co?? czuje sie ogolnie jakas zmeczona wszystkim, samotna, jakbym na nikogo nie mogla liczyc chociaz wiem ze moge liczyc i wiem na kogo.a jednak dopadl mnie ciulaty nastroj ze mam ochote spac i plakac.
okazało sie ,ze mam 41dni starego urlopu i zostaje z Dorianem w domu do 15-tego maja!!!!!!!!!!!!! juuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jestem przeszczęśliwa![]()
ja to jestem juz taka drobina, ze masakra do 47 kg spadlam i ogolnie wygladam przebrzydle;p
Alicja, lubię takie optymistyczne podejście do życia. Buziol dla Ciebieefa masz małego pomocnika mamusia co do ataku płaczu może on chciał sprawdzić czy w domku wszystko w porządku, uspokoił sie jak wszystkiego doglądnał gospodarz mały
![]()
deprecha mnie dopada czy co?? czuje sie ogolnie jakas zmeczona wszystkim, samotna, jakbym na nikogo nie mogla liczyc chociaz wiem ze moge liczyc i wiem na kogo.a jednak dopadl mnie ciulaty nastroj ze mam ochote spac i plakac.