Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aha, no właśnie Alicja, a ja mam takie albumy standardowe to wygląda to beznadziejnie... kurcze, muszę się po mału zająć tymi zdjęciami, bo potem będzie tego sterta i tego nigdy nie zrobię, a na razie mam tylko album z pierwszego miesiąca (ten akurat był taki do wklejania)
E-lona- zmywarka to super rzecz.Polecam Boscha- z tego co mi wiadomo najlepsze zmywarki.zmywarka zużywa mniej wody.Jedno mycie to jedna tabletka.Witam i ja z rana i wyspana
miniu77 dużo zdrówka. Wracaj szybko do sił i na bb.
JOLI77 szybkiego powrotu do zdrowia dla córki.
Dawidowe są specjalne programy do przycinania zdjęć. Prosto się je obsługuje, bo przesuwasz zdjęcie w górę i w dół i od razu wszystkie zdjęcia się wrzuca.
Tak się zastanawiam czemu u nas są tak popularne chrzciny małych dzieci. A czemu nie zaczekać aż będą same mogły zdecydować.
Wracajac do zmywarek. Drogo wychodzi ich użytkowanie? Czy muszą być kupowane specjalne tabletki do zmywania czy są też inne możliwości? 1 tabletka = 1 zmywanie?
Alicja czyli mówisz, że w papierniczym(o ile takowy znajdę) poprosić o kronikę? a ile to mniejwięcej kosztuje?

a co do albumu to jak dla mnie straszna frajda! Kupiłam w papierniczym kronikę, taką ze zwykłymi białymi kartkami i ją powoli uzupełniam, wklejam zdjęcia, wpisuje swoje mądrości i ozdabiam czym sie dabardzo polecam bo to wspaniała pamiątka na przyszłość a i dużo radości daje. Małż dostał taką ode mnie na ślub- nasze początki do dnia przed ślubem i teraz ją uzupełniam dalej. mam jeszcze album ciążowy...ogólnie to ja jakaś nienormalna jestem z tymi albumami
![]()