Rzutka
Fanka BB :)
O tak tekst o diabełku u nas też był grany. Było to przy jakiejś okazji jak mały miał marudną noc. Teściowa stwierdziła, że trzeba by szybko ochrzcić to i płakać przestanie 
Powiedziałam, żeby się w głowę popukała, najlepiej czymś ciężkim.
Dawidowe, oj mnie Reni też wkurza. Ja gdzieś czytałam, że ona swoje dziecko jak było małe to w swoim mleku z cycka kąpała

Powiedziałam, żeby się w głowę popukała, najlepiej czymś ciężkim.
Dawidowe, oj mnie Reni też wkurza. Ja gdzieś czytałam, że ona swoje dziecko jak było małe to w swoim mleku z cycka kąpała

. Nic tylko współczuć:-(
ale ona ogólnie grzeczna ;-) tylko teściowa przy prawie każdym płaczu mówi, że to pewnie kolka... nie da się przetłumaczyć, że kolek nie miała, nie ma. pisałyście też o kronikach itd. my prowadzimy małej album dzidziusia i wpisujemy info o nowościach, szczepieniach itd ale głównie są tam zdjęcia począwszy od 1 zrobionego jeszcze na porodówce. no jest kupny album ale bardzo fajny. oprócz tego prowadzimy jej pamiętnik i tam wpisujemy codziennie lub prawie codziennie co robi, jaki miala humor, co nowego lub fajnego się przydarzyło ale też szczepieniach i ogólnie gdzie była albo kto ją odwiedził. ja też używam programu picasa i uważam, że jest bardzo fajny.