Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja też,jak już będziesz się lepiej czuła,proszę o wyjaśnienie co do wstawiania zdjęć do zamkniętej galerii..
Doris - oj dziś już ciężko myślę, spróbuję Ci jutro na priv wytłumaczyć, okej? Bo jak zwykle na wieczór choróbsko się pogarsza. Może któraś z mam dziś jeszcze funkcjonuje normalnie i Ci napiszea jak nie to jutro ja Ci spróbuję napisać wszystko.
Widzę że żadna nie chce się wypowiedzieć na mój temat więc sobie daruje tą prośbę...nie chcecie mnie w grupie zamkniętej to nie;-)Co do rysia85 chciałabym, żeby wypowiedziały się dziewczyny z forum. Widziałam, że pisałaś pierwszy raz w marcu zeszłego roku a potem długo, długo nic i od grudnia z nami jesteś. Także, proszę o komentarze odnośnie rysia85 i Jej udziału w grupie zamkniętej.
Widzę że żadna nie chce się wypowiedzieć na mój temat więc sobie daruje tą prośbę...nie chcecie mnie w grupie zamkniętej to nie;-)
A jakbyście się jednak zdecydowały to mogę powiedzieć że oszustką nie jestem bo moje dziecie już widziałyście,mnie też. Nie jestem też psychopatką ani żadnym pedofilem. Nie chce również w żaden sposób wykorzystać waszych numerów telefonów itp.No to chyba wystarczająco napisałam-a teraz decyzja należy do Was "nieufne dziewuchy";-)
Ulisia tłumaczyła tam dziulce jak to zrobić (na wnętrzach). Spróbuję wg instrukcji. Ciekawe czy mi coś z tego wyjdzie.