reklama
Efa
Fanka BB :)
DZIULKA, no drogi bardzo ładne, słoneczko super. Tylka ta temperatura. A ja się inaczej niż samochodem już od lat nie ruszam. Wolę go odśnieżyć, odmrozić i jechać, niż jakieś pociągi, przesiadki, autobusy, tramwaje. A tak wsiadam i jadę punkt A-B-i z powrotem A. :-)
dorisday2512
ida fajnie ,ze wszystko dobrze na Chrzcie :-). To sie Michasie ochrzcily w tym dniu :-) A z tym co ksiądz mówil to wiesz ... nigdy nie mów nigdy. Mój przyszywany brat ma na imię Michał , a jego żona Michalina (my ich ogólnie nazywamy miśkami) :-))))
kahaa tekst piekny i daje do myslenia :-) , a to co napisalas potem od siebie jest tym co ja tez sądze.... o tym , ze medycyna szuka nowych rozwiązan i byc moze to czego dzis nie da się "naprawic" , bedzie mozliwe byc moze juz "jutro".
Smoniq jestes wyjątkową mamą , wyjątkowej (i ślicznej jak widać) dziewczynki. Trzymam kciuki za powodzenie wszystkich operacji.
roxi a ja dzis wlasnie myslałam o Tobie
efa ja pierdziu.... ale grzałas!!! No to piersi chyba wytrzymaly te kilka godzin? A co do jazdy to ja jestem taka jak Ty. Zawsze auto - nieważna aura . Moze dlatego ,ze prawko robilam w zimie to mi tam sniegi i lody nie straszne.
kahaa tekst piekny i daje do myslenia :-) , a to co napisalas potem od siebie jest tym co ja tez sądze.... o tym , ze medycyna szuka nowych rozwiązan i byc moze to czego dzis nie da się "naprawic" , bedzie mozliwe byc moze juz "jutro".
Smoniq jestes wyjątkową mamą , wyjątkowej (i ślicznej jak widać) dziewczynki. Trzymam kciuki za powodzenie wszystkich operacji.
roxi a ja dzis wlasnie myslałam o Tobie
efa ja pierdziu.... ale grzałas!!! No to piersi chyba wytrzymaly te kilka godzin? A co do jazdy to ja jestem taka jak Ty. Zawsze auto - nieważna aura . Moze dlatego ,ze prawko robilam w zimie to mi tam sniegi i lody nie straszne.
Efa
A nie, nie, doris, nie wytrzymały cycusie - ściągałam się w Bydgoszczy. Zostawiłam tam słoiczek mleczka w zamrażarce. A teraz dalej się doję, bo tutaj rozmrozili tyle mleczka, że szok - rodzinka myślała, że wrócę wieczorem. No to nie można go zmarnowaćefa ja pierdziu.... ale grzałas!!! No to piersi chyba wytrzymaly te kilka godzin? A co do jazdy to ja jestem taka jak Ty. Zawsze auto - nieważna aura . Moze dlatego ,ze prawko robilam w zimie to mi tam sniegi i lody nie straszne.
margerrita
jezcze mila84 ma link do zdjec smoniq, ale pewnie tez usunie, jak sie pojawil
co ja chcialam napisac, zimno i pada a my sobie i tak spacerujemy,
dzis mame mam do pomocy,
u nas chrzciny w maju, planuje kupic garniturek maly
co ja chcialam napisac, zimno i pada a my sobie i tak spacerujemy,
dzis mame mam do pomocy,
u nas chrzciny w maju, planuje kupic garniturek maly
Ida,mnie też by nie pocieszyło takie "wyróżnienie"...trzeba dużo życiowej mądrości żeby zrozumieć takie >>wyróżnienie<<.............
fakt, zrobiło sie bardzo refleksyjnie... mam nadzieję że MONISIA będzie tu do nas zaglądać i pisać z nami, albo chociaż informować, kiedy szczególnie gorąco mamy wspierać ich myślami i modlitwą!!!!!!!!
nawet nie mam pretensji że nikogo nie rozśmieszył mój opis chrztu...
lecę obiadować
Opis chrztu zbladł po "tekście" o zabraniu Inki do gabinetu,żeby jej przekłuc uszka!!!!Noż,kurde!Rozumiem,jak sie w Tobie zagotowało!
Miniu,dzieki za troskę
Efa
happybeti, walnij koleżance tekstem prosto z mostu, że ma nie przychodzić, bo się boisz o zdrowie malucha. Bo strasznie dużo dzieci teraz choruje. Dzisiaj w Bydgoszczy byłam w przychodni z książeczką Olka, żeby nam przepisali szczepienia do karty szczepień (bo szczepiliśmy się w nie swojej przychodni) i w kolejce do dzieci chorych było chyba z 20-30 osób! Tutaj w Starogardzie w zeszłym tygodniu zamknięto szpital dla odwiedzających z powodu grypy. Z chorobami nie ma żartów, niech koleżanka wreszcie to zrozumie.
Ida, niech sobie ciotki-klotki mózgi przekłują, to może styki im się poprawią.
Smoniq, mocno wierzę, że Majuchna jeszcze BĘDZIE CAŁKIEM ZDROWA.
Ida, niech sobie ciotki-klotki mózgi przekłują, to może styki im się poprawią.
Smoniq, mocno wierzę, że Majuchna jeszcze BĘDZIE CAŁKIEM ZDROWA.
Efa
happy, to obraź ją bardziej śmiertelnie: zapytaj, czy nie rozumie po polsku, że musisz jej powtarzać, hahaha!
reklama