reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
REN, gratulacje i życzymy samych szczęśliwych chwil z córeczką!

Dziulka, gratulujemy pięciu miesięcy Leane!

Czarodziejka, nawet nie warto gadać, co się posypało przez weekend. Ważne, że już po wszystkim :-). Na szczęście w całej tej zawierusze cudnie zachowywała się moja rodzina i mój mąż, który nawet dał mi się w weekend porządnie wyspać, zabierając rankami Olusia do pokoju piętro niżej. A ja spałam do 10 i w sobotę, i w niedzielę. to mi się podobało :-)

Ostatnia edycja:
Ren, gratki ! Nareszcie się doczekałaś :-)
Strip, a przypomnij mi proszę czy robili Wam w szpitalu USG brzuszka.
Natolin, no mój mąż myślał nad zmianą na moje, ale wiązałoby się to z ogromną ilością papierków, dokumentów i zwątpił.

Ren serdecznie gratuluję! czekałam na tą wiadomość.

Sugar dobranoc

Rzutka nie uważam, żeby to było dziwaczne, jak bym miała ślub to też bym wzięła dwuczłonowe

monimoni nie zawsze można wziąć dwuczłonowe, bo czasami nazwiska do siebie nie pasują, brzmią jakoś dziwiacznie albo np. oba są niesamowicie długie.

reklama
monimoni nie zawsze można wziąć dwuczłonowe, bo czasami nazwiska do siebie nie pasują, brzmią jakoś dziwiacznie albo np. oba są niesamowicie długie.
mi właśnie moje dwa jakoś nie pasowały tak do siebie. Zresztą ja nie lubiłam nigdy swojego panieńskiego nazwiska więc problemu z podjęciem decyzji nie miałam.

Do góry