Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
melduje wieczornie, ze dzien przezyty. po moim ostatnim poscie poszla mspac na ponad 2h i olalam wszystko. przebudzilam sie ale nic nie mowiac nasluchiwalam co sie dzieje w domu... slysze-naczynia sie myja, pochwili miotla zapierdziela po domu...i tatus do corki: cichutko skarbie, zaraz skoncze zamiatac to sie zajme tobapoczekalam zeby skonczyl latac po chacie i dopiero wstalam. wredota ze mnie. plecki teraz wieczorem lepiej ale nic nie mowie mezowi-wredna ze mnie baba i udaje w tym momencie-niech poskacze troche jeszcze przy mnie i malej. po poludniu poszlismy na spacer z mloda i do sklepu no a potem wieczor przyszedl wiec maz wykapal malutka i ciagle zachwala jaka zadowolona jak jest kontakt skora przy skorze
)) patrzta jaki tresowany.... jutro do poludnia jedziemy na zakupy do Lidla i Auchan -jak co miesiac robimy miesieczne zapasy zarcia i produktow czystosci i inengo badziewia. jeszcze jutro skorzystam z meza a od czwartku wraca do pracy wiec juz postaram sie mniej gderac
pp
Fajnie ,ze przynajmniej zakupy się udaly :-)