Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Porownywałam oba i 2 jest bardziej kaloryczne i ma wiecej weglowodanów. Przede wszystkim jego zapach jest przyjemniejszy bardziej przypominajacy wygladem i zapachem mleko w proszku. Jak niektóe pamietaja takie w niebieskim opakowaniu (mniam mniam to był czasy jak sie je jadla łyzeczka).DAWIDOWE ja pierdzieleeeeeeeeeeeeeeeee twoja jutro 6 mcy konczy???????????? jak to leci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do melka w proszku niebieskiego to pamietam jak niejednokrotnie geba mi sie zaklajstrowala a rodzice chowali to przede mna bo tak zarlamja tam uwazam ze nie po to jest napisane po 6 miesiacu aby wprowadzac za wczesnie. Ja tam od tygodnia dodaje coraz wiecej miarek 2 a coraz mnie 1 az do skonczenia puszki 1. Ale niunka konczy 6 miesiecy jutro. Porownywałam oba i 2 jest bardziej kaloryczne i ma wiecej weglowodanów. Przede wszystkim jego zapach jest przyjemniejszy bardziej przypominajacy wygladem i zapachem mleko w proszku. Jak niektóe pamietaja takie w niebieskim opakowaniu (mniam mniam to był czasy jak sie je jadla łyzeczka).
Ja jutro podaje pierwszy raz rybke. Chciałam wczesniej ale jak mała była chora to jej nie chciałam dodawac ewentualnego uczulenia. Kilka potraw po 6 miesiacu kupione np rosołek z kurczaka, pomidorowa, owoce z jogurtem, owoce z twarozkiem, jogurciki i deserki. Narazie bedzie jadła zapasy po 4 i 5 misiacu.