reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kasia33 gratuluję pieknego czwórkowego suwaczka . Buziaki dla Pawcia.
Natolin co się wczoraj dzialo? Wydawalas się jakas smutna czy wręcz przybita?! Trzymam kciuki za dzisiejsze usg, a może zadzwon do tamtej przychodni i zapytaj czy dzieciatko ma być naczczo.
czarodziejka i jak ? Wyspana?
Elizabenet no to miałas straszne przezycia. Dobrze ,ze nic się nie stalo nikomu. Mądra psinka :-)
Alicja super ,ze chrzciny udane. A zdjecia jak grzebie w torcie zrobilas?
Sarisa zaglosowane
No wlasnie gdzie reszta mamausiuf :-D????

A ja jestem mega niewyspana :-(. Dodo spał dziś jakos niespokojnie , co chwilę wiercil się i pojekiwal , a bo to smoczek mu wypadl … ehhh takie spanie to nie spanie.
Ide myc naczynia – grrrrrrrrr – nie cierpię!!!! :-(

reklama
Heh, no mnie nie było od piątku, nadrabiam, nadrabiam, a Małej Mi nadal nie ma... Efa miała mieć meża na weekend TYLKO dla siebie :-) Wiec nie dziwota, że czasu dla nas nie ma - ale jej wybaczam, bo jeśli ma "do mnie dołączyć", to musi poświęcić na to trochę czasu hihi!
A Idunia pewnie jak ja wsiąkła w coś przez weekend. Pewnie lada chwila zawita :-) (Oby.)

Justyna wczoraj usnęła o 21, na spiocha o 5:30 zjadła butlę i wstała o 9:15 równo z mamusią :)))))) Nooo, to się wyspałam! :-)
To lubię :)))))))
Natuś, trzymam kciuki za usg. Moim zdaniem jeśli nie zostałaś jakoś specjalnie uprzedzona że Piotrus ma nie jeść, to się nie przejmuj i nie katuj dziecka na wyrost, a najlepiej jak mozesz to zadzwoń tam i zapytaj wprost.
Kasia, gratki za 4 na suwaczku!

Makuc - dostał 50zł bo piesek usłuchany ale przedział mandatu za pieska jest od 50zł do 200zł. W zależności od wielkości pieska i jego zachowania podczas wypisywania mandatu :)

[A ja jestem mega niewyspana :-(. Dodo spał dziś jakos niespokojnie , co chwilę wiercil się i pojekiwal , a bo to smoczek mu wypadl … ehhh takie spanie to nie spanie.
Ide myc naczynia – grrrrrrrrr – nie cierpię!!!! :-(

Franek miał IDENTYCZNIE!!!!! Z tym,że ja jakoś jestem wyspana:cool:
A naczynia pomył mi rano mąż(bo mi się wczoraj nie chciało:zawstydzona/y:).
Dobranocka super,że się wyspałaś:-)

Idę wstawić warzywka na obiad dla Franka.

dobranocka wow jaka noc?! zazdroszczę i gratuluję ,ze masz taka grzeczna Justysię. Ona chyba wie ,ze mamusia powinna duzo wypoczywac :-) A mnie się dzis snilo ,ze jestem w ciązy:szok: . A jak Ty sie czujesz?
makuc opcja z lektorem , czytajacym forum bylaby cudna ! ojjjj moglabym wtedy byc na bieząco i jednoczesnie miec wszystko porobione :cool2:

Makuc jednak po dokładniejszym sprawdzeniu trzeba nie tylko przeglądarkę zmienić, ale i IP.
Doris a tak z ciekawości czym ten tort był przełożony i ile razy (2, 3?)?
Dobranocka ale fajny prezent Justynka Ci zafundowała. Oby częściej takie noce się zdarzały.

Dobranocka jak Ty sie czujesz Misiu. I supcio, ze Justysia taka kochana
Doris zapomniałam. Dzieki kochana :) za ten koncert Riri :). I współczuję nocki ehhh i jak słodko Dodo :)
Makuc widze, ze nasze ksiezniczki lubia rano wstawac ehh

A wiem co chciałam. Wczoraj byla moja "psiapsiólka" i wiecie co caly weekend sie nie odzywała, rano postanowila sie odezwac sms, ale nie mialam czasu odebrac i zaraz napisala 2 ze sie martwi i czy wszystko ok hehe. A wieczorem jak u nas byli to sobie wyborazcie, ze mi sie chwali, ze byla w kinie z jakas kolezanka( bo z mezem napewno nie) i mi to opowiada, ale sie wkurzylam. A kuzwa nie laska do mnie zadzwonic i zapytac czy nie mama ochoty do kina skoczyc wieczorkiem wrrrrrrrrrrrr ( no tak pewnie sobie pomyslala, ze nie musze isc, bo w srode bylam z zuzka) co za kuzwa tupet heheh. olać to ........

dobranocka wow jaka noc?! zazdroszczę i gratuluję ,ze masz taka grzeczna Justysię. Ona chyba wie ,ze mamusia powinna duzo wypoczywac :-) A mnie się dzis snilo ,ze jestem w ciązy:szok: . A jak Ty sie czujesz?
makuc opcja z lektorem , czytajacym forum bylaby cudna ! ojjjj moglabym wtedy byc na bieząco i jednoczesnie miec wszystko porobione :cool2:

Justyna znowu śpi. Fajnie, mogę z Wami popisać :-) Szkoda że nie codziennie łapie takie fazy... Generalnie jak jestem wyspana to czuję się znośnie, rzadko wymiotuję, ale mdli ciagle. No ale od mdlenia człowiek nie umiera wiec ciagniemy jakoś :-)

Mała Mi właśnie napisała, ze wraca już od rodziców, zaliczyła tam biegunkę i wysoką gorączkę, a Łukaszek właśnie dostał lejącego kataru i pokaszluje. Chyba tylko psychicznie się Mała Mi tam zregenerowała, bo fizycznie to jej współczuję bardzo...

reklama
Dobranocka to super, że córcia dała pospać.
Doris za to Tobie współczuję, że niewyspana jesteś. Może w ciągu dnia coś odeśpisz.
Natolin trzymam kciuki za usg !!!

A My zaraz na spacerek zmykamy, bo córcia to w dzień tylko na spacerach śpi.
Rano ucięła sobie 30 minutową drzemkę i teraz jest taka marudna.
Ręce w buzi i krzyczy, płacze, kwęka :-(
Miłego dzionka.
Pewnie wieczorem dopiero ponadrabiam !!!

Do góry