reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

No to ja się tylko przywitam z samego rana, mąż właśnie do pracy wybył a ja musze iść poprzytulać moją małą marude, leży pod karuzelką i krzyczy żeby go stamtąd zabrać :/

elizabennet, współczuje takich przejść, tak sobie mysle że dobrze że macie psa bo inaczej nie wiadomo jakby to się skończyło, kurcze mądre zwierze. Przytulam i mam nadzieje że ze wszystkim jakos sie uporacie i jednak urodzinki bedą przyjemne. Trzymaj się!

Sarisa, głosik oddany :)

To do później ;)

reklama
Witam o poranku.
Sarisa zaglosowane. A zamowienie przyjete :-p
Eliza wspolczuje i mam nadzieje, ze limit pecha na ten rok zostal wyczrpany. Zycze szybkiego dojscia do ladu i skladu.

A ja zamiast jeszcze sprobowac pospac to komputer wlaczylam.

Witam. Tym razem nie przy kawusi tylko w wyrku, a co :)
A jakie mam towarzystwo. Po lewej stronie marudzący Pawcio, a po prawej skomlający pies :).
Sarisa głosik oddany, to już taki poranny rytuał.
Elizabennet współczuję nocki. Dobrze, że tak się to wszystko skończyło.
U nas dzisiaj pogoda cudna, więc spacerek obowiązkowo, zaraz pewnie moja mama na kawkę wpadnie więc trzeba się z wyrka zwlec.
Miłego dzionka dla wszystkich.

Hej! Ja tak na szybko wpadam:

wczorajsze chrzciny wyszły super! w sobote wreszcie udało mi sie kupić sukienke :))))))))) w niedziele od rana kołowrotek, przyjazd rodziny małża...itp. o 12.00 chrzest i powiem Wam że ceremonia po mszy jest wspaniała, bardzo kameralna, taka intymna. Pierwszy raz uczestniczyłam w takim chrzcie (zawsze widziałam takie podczas mszy) ksiądz co chwila coś nam mówił od siebie, rozmawiał z nami, gilał małą. Podczas samego polewania wodą zamiast zakwilić zaczęła się po swojemu "żalić" jakby narzekała na księdza :) tak to podczas całej ceremonii była super grzeczna, a jak ksiądz już zakończył i zaczął do małej zagadywać to ta zaczęła robić pfffff na księdza :-D po ceremonii jak wróciliśmy do domu od razu poszła spać. A później wielka odsłona w falbaniastej sukni, zdjęcia.. a jak już wszyscy goście sobie poszli mała siedziała u mojego taty na kolanach, ja pomagałam mamie sprzątać. Nagle tata mnie woła więc ja lece na łeb na szyję patrze o ona zadowolona siedzi u taty i dziabdzia rączkami w reszcie tortu z mega skupieniem na twarzy i rozsmarowuje go wszędzie gdzie sie da łącznie z sobą (dobrze ze ją przebrałam :) ) a tata: no to w końcu jej tort więc niech sobie zrobi z nim co chce :-D

Witam o poranku !!!

U Nas nocka całkiem niezła, dwie pobudki to całkiem niezły wynik jak na bolące dziąsła.
Teraz Oliwka drzemie po porannej zabawie a ja zasiadłam przed kompem.
Wczoraj z wieczora włosy ufarbowałam całkiem nieźle wyszło ;-)
Co do dat ślubu to ja we wrześniu brałam 13 -tego :-)

Sarisa i Ammy głosik oddany.
Elizabennet współczuję, dobrze, że tak się to wszystko skończyło.
Alicja to masz już to za sobą, super że się chrzciny udały.
No to się Niunia poczęstowała torcikiem ;-)
Kasia33 gratuluję z okazji 4 miesięcy !!!
To u Nas dopiero po tygodniu cukier do Biedronki przywieźli wczoraj i znów jakaś psychoza.
Ludzie zachowują się jak zwierzęta w zoo !!!
E-lona jeszcze nie zdążyłam zrobić ;-)

Ostatnia edycja:
Alicja super, że chrzest udany, my też chrzcimy po mszy, bo chciałam właśnie, żeby było kameralnie. Już sobie wyobrażam Twoją księżniczkę upaćkaną w tym torcie :)

Wiecie jakie jaja u nas w biedronkach wczoraj wydzielali po 10 kilo cukru na osobę takie naloty ludzi ponoć były. Co się dzieje szok normalnie.

Kania i inne dziewczyny, które coś robiły z włosami gdzie zdjęcia? :-)

A czy jak macie chrzciny po mszy to najpierw uczestniczycie wszyscy w mszy? Kurcze ja tak bym chciala po mszy jak to było z synem.

reklama
dziewczyny zanim Was nadrobię mam pytanie - może LOLISZKA jest, bo na 13:30 mamy usg jamy brzusznej i z tego co wiem to dorosłemu jak się robi to lepiej żeby ileś tam nie jadł przed a jak z takim maluchem????

Do góry