reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam wieczornie :)

Emiliab gratuluję suwaczka i mężusia. Bluzeczka ładna i modna w kwiatki. No i właścicielka oczywiście pięknie w niej wygląda :)

Doris torcik rewelacja !!!!

A mój Paweł zaśmiał się dzisiaj w końcu na głos i to do kogo - do teściówki !!!!!!!!:szok:

reklama
Bardzo bardzo bardzo Was przepraszam, ale nie dam rady czytać dziś co u Was, nadrobię jutro.
Napiszę tylko, że worki na śmieci g..no dały. Tzn. pospało dziecko do 6. Jakoś dla mnie mało bo mnie rozpieścił, że spał do 7:00-7:30.
Za to w dzień jakiś anioł w niego wstąpił i poprostu KOCHAM swoje dziecko. Nie płacze, uśmiechnięty tak, że gdyby nie uszy to śmiał by się dookoła głowy :-)

Zaczynam podejrzewać, że w syropie na kaszel jakiś "rozweselacz" jest ;-)

Ach i jeszcze napiszę tylko, że w X Factor na koniec był Hubert, który śpiewać nie umiał, ale wzruszył mnie totalnie. Ech...

Właśnie kupiłam 2 karnety na zabiegi limfodrenażu(łącznie12 zabiegów) i wejścia na platformę wibracyjną(6 zabiegów)ze sweetdeala. Nie wiem dokładnie,co to jest,ale najważniejsze,że powinno odchudzić i pozbyć mnie cellulitu. Za 2 takie karnety zapłaciłam 100 zł. A cena była 280 za 2 karnety.

Z chęcią też bym sobie coś wykupiła, ale nawet na solarium nie potrafię dojechać a co dopiero inne "przyjemności". Tak to jest gdy żyje się z pracoholikiem- nie mogę wyjść w południe ani wieczorem, bo codziennie jestem uziemiona z dziećmi.
Dzisiaj doszłam do wniosku, że od czasu do czasu muszę zacząć "zatrudniać" teściową do młodego. W końcu nagle nie nauczy się obsługi małego, musi się przyzwyczajać. Jutro po raz pierwszy zostaje z nim na jakiś czas sama, ponieważ muszę jechać do Katowic. Za tydzień mam w planach wyskoczyć na zakupy. Ciekawe czy po jutrzejszym dniu nie odechce się jej zajmowania wnukiem :-)

moja za to po tycvh inhalacjach to jak by sie czegos nawahała. szlaje i nic nie jest zmeczona nie mowiac ze spać też jej sie nie chce. Szkoda że nie miałam tego jak studiowałam i na sesje bym sobie zapodała zawsze.
Za to dzis moje dziecko smiało sie chyba ze 3 minuty ale tak że bałam się że mi się rozsypie. A co ja rozweseliło grzechotka żyrafa która mowiła głosem mamy "błebłe" spoko nie.

E-lona ja mialam tylko 10osób dorosłych na chrzcinach i generalnie moglam mieć torcik 1kilogramowy na te 10 osób , ale strasznie malenki bylby taki tort i mialam 2 kilogramowy . Zaplacilam za niego cos kolo 100zł także nie tak drogo. Na pamiątke po tym właśnie pierwszym torciku Dorianka zostawilam sobie ta niebieska stążkę i szpilkę :-) kiedys otworze pudeleczko w którym będzie pierwszy ząbek , pukiel wlosków i taka wstązeczka, no i kto wie co tam jeszcze.
Aniawa tak czy owak na pewno będzie super i ciesze się ,ze się wybieracie we dwoje + znajomi :-) Trzyma kciuki ,zeby tesciówka sobie poradzila na medal jutro:-)
emiliab Ty to tez potrafisz prawic komplementy ;-) , ale Ci kurcze zazdroszczę tego SPA :-) uwielbiam takie dopieszczanie : maseczki , peelingi, masaze – życ nie umierac! No i zaplacilas grosze !!! bomba :-)
kasia fajowo ,ze z pawcia się smieszek robi :-) … ale zeby do tesciowej :-/ hmmn
rzutka no właśnie czekalam na relacje jak worki w oknach … a tu okazuje się ze doooopa :-( przytulam! Aha. Ja tez ogladalam x-factor i ten koles mnie tez wzruszyl . Spiewac nie umial ale jakieś takie dobro od niego bilo :-)

a ja się zastanawiam z czym połączyć aby tego wina nie wylać
ja czerwone winko lacze np z gotowana kielbasa:)) jak lubisz biala kielbase to do gotowania wlej spokojnie lampe porzadna:)) a jak nie...to np my zostawiamy "zlewki" i wlewamy do 1 butelki i tym samym powstaje najbardziej naturalny na swiecie ocet winny do salaty zielonej:)))uwielbiam:)

EMILIAB- bluzka fajowa bo takie zywe kolorki:))

tesciowa przyjechala:) przywiozla jakeis danie z kosmosu a porcja... jak na 1 osobe... dobrze ze mialam makaron z sosem bo tym dankiem bysmy nie pojedli we dwoje a juz w 3 to masakra;..fakt ze pyszne ale malutko!!!
Poza tym u nas dzisiaj dzien babci byl wiec od nas tzn Leane dostala kwiatuszka w doniczce wiec cala hepi:)) teraz weszla na kompa z moim mezem pozrzucac jakies foty wiec udalo mi sie wpasc na sekunde na bb:)
DORIS- zajebisty ten tort!!!!!!a co do imprezki to nie dziwie sie ze na ciebie leca...
KANIA -plecy juz w normie, a bob tak uwielbiam ze na kiblu bym juz siedziala z przezarcia a dalej bede go jesc!:)))

ja niestety nie cierpie łaczenia miesa z alkoholem, tak jak z owocami a co tu gadać ja nawet nie cierpie cukierkó z alkoholem bo to dla mnie profanacja czekolad ;-)

witam kochane.
My dzisiaj z A. mama moja i cycojadem w porcie LODZ zacumowalismy:p
Ja nabylam kiecke i spodnice, a maly byl mega grzeczny dzis caly dzien. Wiec milo. Tyle, ze malo jadl. przypial sie kilka razy na pare lyczkow a normalne dluzszcze ok 15 min karmienia mial tylko dwa no i jedno po kapieli. a od zasniecia juz dwa solidne. mam teorie, ze on w nocy braki z dnia nadrabia.
ja tez dzisiaj x factor ogladalam, a w 3 odcinku bedzie moja kolezanka z klasy, z ktora razem spiewalysmy w liceum po konkursach rozniastych:D
u nas 2 dzien bez kupy, ale czekam spokojnie, wody wypil dzis paczus moj przez caly dzien ze 40 ml, do 6- ml dziennie tylko pije, czy to nie za malo?

no i czy ktos ma kontakt z kasis?

a co do alkoholu, to ja przyznaje sie bez bicia, ze bardzo lubie piwko, likiery, wina. drinki;p
a w czasach studenckich. to nawet za bardzo :p

Ostatnia edycja:
Doris to cena przystepna za taki nietradycyjny torcik. Kurcze musze swoj zwazyc jak zrobie.
Kasia33 a moze to byl szyderczy smiech?;-)
Aniawa jak dlugi jest teraz Wojtus? Laura miala podobna dlugosc przy urodzeniu.

reklama
STRIP- nie ma znaczenia ile tej wody wypije, Leane nieraz wypije 20 zaledwie i styknie.

a co alkoholow-kocham piwko, winka wszystkie-czerwone, biale, rozowe,byle dobre roczniki, numerowane butelki i butelkowane w zamkach i innych piwnicach a nie "zlewki" kilku winiarzy na przyklad (czyt.popluczyny po beczkach). dobre winko kupujemy we FR nieraz za 2.5 euro jak dobrze wiatr powieje ale tak srednio to kolo 3.5euro to juz butle sa swietne:))
Nienawidze za to whisky pod zadna postacia i rumu...od tej slawnej imprezki z koktajlami o ktorej kiedys opisywalam :)) nie wezme do dzioba i koniec.

za czasow studenckich ja w srody mialam wolne na pierwszym roku wiec we wtorek sie imprezowalo , w srode trzezwialo:)) albo neiraz tez imprezowalo:))) nie ukrywam, do "swietych" nie nalezalam:))) malo tego na stancji mieszkala z kolezanka z mojego miasta na pcozatku (dokad jej nie wywalili z polibudy), a za sciana bylo 3 kolesi jajcarzy z polibudy wiec wieczorami jak se przypomne... imprezy nieraz codziennie do 3h a potem wstawanie o 7h jak nieboszczyk:/// raz mi sie zdarzylo zasnac na wykladzie:ppp ale imprezka byla swietna:)

Do góry