Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podaj daty to zapiszę w kalendarzu. :-)E-lona to ja też składam u Ciebie zamówienie na tort na chrzicny i na małe przyjęcie weselne w sierpniu...a piszę teraz byś później znalazła w swym grafiku czas dla mnie:-)
Ja będę miała dwie okazje jednego dnia więc fajnie by było jakby torciki wielkiej cukierniczej mistrzyniPodaj daty to zapiszę w kalendarzu. :-)
Happybeti oj ja tez jestem jarzyno-zerna :-) a szpinak …. mniam!
Aniawa to oczywiscie musisz koniecznie zdac relację ze swojego wypadu
a to byl nasz taorcik e-lona

Nalesniki bez jajka i mleka?To wrzuc na kulinarny,chętnie skorzystamAniawa dużo zdrówka i żeby @ długo nie trwała.
Dawaj adres to podeślę torta i ciasto (może być murzynek?)
Chyba poproszę przy okazji szczepienia o receptę na wit D w kropelkach.
Happybeti ja robię naleśniki bez jajka i są ok. Kopytka ostatnio jadłam, ale ze sklepu.
Skradam się po cichutku na paluszkach do pokoju, żeby małej nie obudzić, a ta leży z otwartymi oczami i w najlepsze ssie paluszki, a przy tym taka cichutka jest. :-)
Przypomniałam sobie odnośnie win jak kupiliśmy na Słowacji w winiarni i potem jak piliśmy to duszkiem, żeby smaku nie poczuć. Kiedyś tak też piliśmy swojskie wino, które dostałam w prezencie. Albo rozcieńczaliśmy wodą i dosładzaliśmy. Zamiast wylać to my wypijaliśmy, a w ogóle nie smakowało nam. To się nazywa alkoholizm.![]()
Jak różowe,to może syrop grenadine + kostki lodu?a ja się zastanawiam z czym połączyć aby tego wina nie wylać
. Aha,torcik-rewelacja!!!!