Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przytulam i ja:-)Łukaszenko dzisiaj cały dzień marudny, płacze prawie ciągle.
Dopiero teraz jem śniadanie. Nie wyrabiam już dziś. Smutno mi.
Niech mnie ktoś przytuli.
Kochana nie przepraszaj, bo przecież nic się nie stałoszkoda mi małej mi bo wychodzi na to że dostało sie jej bo mnie poparła. przepraszam Słonko, że oberwałaś rykoszetem przeze mnie.
Na szczęście Łukaszenko się naprawił po ostatniej drzemce, uf.. bo już myślałam że nie dam radyMała mi przytulam. Ty biedaczku. pewnie skok, zeby i do tego katar i Łukaszenko nie daje rady dlatego raczki Mamuni działaja cuda.
Fifi kotekwłaśnie chciałam to samo napisać, a moja maruda miuaczy i miauczy, chyba go za raz na dwór wypuszcze co by tam pomiauczał. Chyba że spróbuję podrapać za uszkiem
Aaaa! Nawet mnie nie strasz, bo ja na Śląsk jadę.... :/aaaaaaaaaaaaaaaa u mnie napierdziela śniegiem aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem że wiele "sytuacji" zawsze nas łączyło,ale proszę nie odbieraj tego jak atak na siebie, bo ja nie miałam tego na celu. Po prostu tak zinterpretowałam słowa Alicji. Ani ja ani ona nie miałyśmy nic złego na myśli. Koniec zgrzytów, bo nie dość że za oknem szaro buro to niech tutaj chociaż słońce świeciMALA MI przepraszam, właśnie dlatego mi było smutno, że zawsze mnie rozumiałaś i w ogóle, a teraz jakoś się dziwnie poczułam... ale nieważne, nie ma co rozpamiętywać...
aha, i przytulam, bo widziałam, że smutna.
Podaj namiary na tego szefa, to chyba się z nim rozprawię osobiście za to że odebrał Wam wspólny weekend! Wrr..E, męża prezes kazał mu jutro do pracy przyjść. Wymyślił sobie szkolenie pod tytułem: jak nie przyjdziesz, to od poniedziałku już nie pracujesz.
I tyle z mojego weekendu. Może Tomek jutro przyjedzie na parę godzin do niedzieli, ale wątpię.
dagisu ? a kto Ty ?Witam Was wszystkie po bardzo długiej przerwie
W sumie to nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie!?