reklama

Październikowe Mamy 2010

Efa ja kciuki za Was zaciskam cały czas :-)

Moja dziś dała nam czadu pod wieczór..za to mąż staną na wysokości zadania i zajął się nią abym mogła sobie zrobić zaplanowany wieczór only for my :-D czyli dłuuuga gorąca kapiel w pianie ze świeczkami, muzyczką, kadzidełkiem, balsamowanie i inne upiększające przyjemności :-) później mini spa zrobilłam małej czyli masażyk ;-) jak ją już ululałam to zrobiłam part II czyli pediciure, maniciure...teraz popijam białe winko...ach czuje sie bosko :-D przydałoby sie jeszcze figo fago z małżem ale ucieka na nocke do pracy...buu....ale i tak czuje sie mega zrelaksowana :-) wszystkim mamusiom gorąco polecam taki wieczór!

dawidowe fajnie że wózek dotarł i sie sprawdził :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dawidowe, no ja też włażę pod wózek, żeby tę wajhę podnieść. Ale myślę, że dojdziemy do wprawy ;-). Mnie wkurzaja jeszcze te kraniki po obu stronach siedzenia - jeden raz zgubiłam, bo sie odkręcił! A jaką masz parasolkę? Z szelkami? Drogie takie coś?

ja kupiłam na allegro i dałam niecałe 300 zł z przeyłka. Długo myslałam jaki wybrac i nie załuje. Niunka normalnie moze w nim lezec, szelki ma, barierke taka miedzy nozkami tez ma i mozna ja odpiac, pod nozkami mozna regulowac, daszek jest przedłuzany na wiatr i ma szybke wiec mozna widziec co dziecko robi. Daszek mozna tez całkiem zdjac albo zmniejszyc, kółka recone, łatwo sie składa a co wazne wazy 5,5 kg. zobacz sobie coletto enzo classik. Ja mam czerwony. Jest jeszcze wersja Jungle ale tam zamiast czerwonego jest rozowy wiec juz sobie z rózem darowałam.

FROGG ja ci tylko posle MMS jakby cos:)) ciekawe dokiedy u nas bedzie taki gorac bo w czwartek ma byc jeszcze gorecej niz dzisiaj wiec chyba wyjde w stringach i staniku na ulice. a to ze w PL snieg czy cos to serio: uwazam za niesprawiedliwosc!!!! (powinno dojsc jakies lekkie gradobicie hahahah)

reklama
220320111401 (800x600).jpg220320111403 (600x800).jpg220320111402 (600x800).jpg

sesja ze spacerku: 1-kwitnaca czeresnia (chyba), 2 i 3- tak wyglada szczesliwe dziecko:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry