Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja Miśka bardziej kojarzy hasła niż miejsca: np. idziemy zrobić golasa oznacza dla niej kąpiel, bo chlupu chlupu olewała. jak chcę zmienić pampersiaka a nie ma humoru i już minę ma nie teges to mówię że zaraz ktoś będzie miał gołe nóżki i jest banan na buźce
a melodią "gu gu" też młodej nie męczę bo jednak nie umiem robić ani z siebie ani z dziecka idiotki;-)jak kiedyś tak robiłam to patrzyła na mnie jak na idiotkę (kojarzycie scenę z "i kto to mówi?"
)

Miniu,Ida ,Taliban wciąż niepokonany,prowadzi ze mną wojne otwartą i podjazdową.A co do kupy w pampersie,to widocznie hrabiowie,principessy i terrorystki maja tak samo,bo nie ma mowy,żeby w kupie leżała.To i dobrze z jednej strony,boo pierwsze- nie odparzy się,a po drugie- może szybciej dzięki temu zrezygnuje z pieluch?Ja przyznam sie Wam,że praktycznie prawie od urodzenia,to przy okazji kupy,czyli robienia,przewijania,powtarzam jak papuga słowo"kupa",żeby dzic skojarzył sytuację...hm...jak sie tak nasłucha,to pierwsze swiadome słowo zamiast "mama" to będzie "kupa"
!Z "a psik "działa,bo juz bardzo dobrze kojarzy,jak tak mówie - wie,że będzie czyszczenie noska i lubi to
.Jeszcze ją "uczę""am-am"
)).
Mam nadzieję, ze nie robię jej wody z mózgu.
;-) najważniejsze żeby raz dwa to naprawili 

hahaha ja też mam takie wrażenie, powtarzam mu ostatnio mama mama a on sie cieszyTeż uczę Justynę przy przewijaniu słów kupka i siku :-) A przy okazji ciągle mówię MAMA, i ona chyba myśli, że to ona jest mamaMam nadzieję, ze nie robię jej wody z mózgu.
dobranocka wątpie żebyś miała tyle siły aby tak wciągnąć wózek aby stalowe rury sie pogięły, no chyba ze Ty jakąś krewną supermana jesteś;-) najważniejsze żeby raz dwa to naprawili
![]()