margerrita
Fanka BB :)
:* nat juz poprawilam, dziekuje nasze sokole oko
przyszlo krzeselko do karmienia i dziecko jest w 7niebie i jak na razie jest super
ciesze sie, ze nie kupilam drozszego
czy ktoras z Was/ lub Waszych mezow zna sie co nieco na temat rowerow, bo mamy zakupic na komunie dla chrzesniaka, moze jaka rada? z gory dziekuje
przyszlo krzeselko do karmienia i dziecko jest w 7niebie i jak na razie jest super
czy ktoras z Was/ lub Waszych mezow zna sie co nieco na temat rowerow, bo mamy zakupic na komunie dla chrzesniaka, moze jaka rada? z gory dziekuje
Ostatnia edycja:

:-( Jak zawsze sprawdziłam wszystkie opcje,typu ubranko,metki,pieluszka....z butla robiłam podejście dwa razy i nie chciał.W końcu padł na rękach po 19.30 i śpi jak narazie.Jadł o 14.30,jest niewykąpany i śpi teraz twardo.NIe będe go budzić na kąpanie,dopiero może później go ruszę i spróbuję przebrać i nakarmić na półśpiocha. Wiecie co taka jakaś zła jestem na siebie,że taka się okazałam bezradna,nie wiedziałam co chce,co do mnie próbuje tym marudzeniem i płaczem powiedzieć.MOże trzeba było posmarować dziąsełka i zobaczyć czy to o to chodzi? NO nie wiem,teraz to już i tak śpi...a mnie jest smutno,że nie mogłam go jakoś szybciej utulić.:-(