Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a nakopal ci ktos po dupencji??? ja zauwazylam ze cie nie bylo ale pisac do ciebie jak cie nie ma to nei lubie:--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Nikt nawet nie zauważył,że mnie nie było. Ale cóż,muszę się pogodzić,że "nikt mnie nie kocha"
.
no baaaaaaaaaaDziuluś, słońce, kółko wzajemnej adoracji proponuję
:***
Juz od dłuzego czasu szukam takiej rozciaganej mastki jak ma Dziulka. Od miesiaca nie moge znalezc i jeszcze szukam takie owcy z długimi nogami i tez nie. :
no u nas juz moge wprowadzac, mam w ksiazeczce zdrowia caly rozklad jazdy z zarcelkiem i dzwonilam wczoraj do pediatry ktora to potwierdzila. ryby na razie mowila zeby nie dawac.a ser bialy to u nas jest taki plynny jak polski kefir. wczoraj pierwszy raz jadla jogurcik. dzis bedzie jesc cielecinke z warzywami (pomidor i ziemniak) ciekawe co pwoie na nowy smak??DZIUKA - jogurciki? ser biały? u nas wszystkie jakoś po 7 mies. (jak nie później) są chyba.... a może się mylę?
aaa i CHWALĘ SIĘ SUWACZKIEM! aaaa co![]()
Dzień doberek :-) nocka zawalona jak zwykle, ale rano odespałam :-) dzisiaj usypianie majki w swoim łóżeczku zajęło mi niecałe 15 minut, jupii :-) oczywiście bez wrzasku się nie obyło ale tym razm mama wygrała :-)
Wstaję rano, myślę piękna wiosenna sobota, odsłaniam rolety a tu...śnieg :/
Dawidowe, uśmiałam się z grzechotki :-) przypomniało mi się jak mnie kiedyś w mieście coś uwierało..okazało się że założyłam płaszcz razem z wieszakiem....