Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale padam na ryjka. Jeszcze tylko pudlo zakleic trzeba, rano dopakowac kosmetyczke do walizy i ... w droge. Teraz zasluzone piffffko i w kime.

no to bosko.... jak kupilam polo to dojechalam do domu i skrzynie biegow ch...trafil ale nie dalam za wygrana i gosciu musial mi ja kupic i zaplacic za naprawe auta!!!! nie daj sie bo wg prawa (w PL tez??) chyba jest 14 dni na reklamacje nawet jak to osoba prywatna.A ja tylko napiszę, że nasz kupiony wczoraj samochód z dzisiejszej przejażdżki wrócił na lawecie... zatankowaliśmy, ruszyliśmy, po 300m zgasł i koniec...
noz w morde jeza!!!!!!!!!!!!!!!!!!hmmm, a dzisiaj zmiana czasu
no ladne jaja, ta juz staje a moj leniwiec dopiero mysli o pelzaniu i sie wkurzaChodzik napewno odpada bo jestem przeciwna a chusta besensu bo napewno nie bede jej nosiła. Mnie chodzi aby ona sie rozwijała ale nie kosztem rozwlonej głowy na jakims meblu bo nie jestem w stanie jej upilnowac. A dzis cholera wstała na nogi przy łózkumoze troszke przygarbiona bo stała pod kątem a nie wyprostowana ale stała. Na rekach skacze na nogach jak na trampolinie. A ja jestem wykonczona bo głowa mi sie kreci o 360 stopni. .